|
Juventus Turyn |
| Autor |
Wiadomość |
the special one
Junior

|
Wysłany: 2008-11-30, 19:28
|
|
|
| Cytat: | | Inter zmierza po kolejne mistrzostwo... | niestety masz racje
ja do tego nie widze cienia szans na 2 miejsce w tym roku, a jesli sie nie wzmocni juventus to i w przyszłym roku bedą w tyle...inter czy milan mają po dwóch-trzech zawodników na najważniejsze pozycje, a juventus .... szkoda gadać co będzie jak nedved nie będzie dawał rady
milan ma inzaghiego, który strzela nie gorzej niż del piero, a już maja pato, boriello r10(80?) szewe i jakichś szczurków młodych |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-11-30, 20:03
|
|
|
| the special one napisał/a: | | szkoda gadać co będzie jak nedved nie będzie dawał rady |
W przyszłym roku już go zabraknie, więc Juve na gwałt musi szukać kogoś na jego pozycję. A jeśli Juve znów chce być wielkie potrzeba wzmocnień na każdą pozycję, bo jak pisze the special one, kadra w porównaniu do największych rywali wygląda bardzo ubogo. |
|
|
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-11-30, 21:13
|
|
|
| No liczę na to iż Juve w ciągu najbliższych dwóch sezonów się tak wzmocni iż zdobędzie tytuł. |
_________________ Jedno Serce, Jedno Bicie - Stara Dama Ponad Życie
 |
|
|
|
 |
.wps
Senior Łagodny jak baranek.

|
Wysłany: 2008-12-03, 14:15
|
|
|
| El Nino napisał/a: | | W przyszłym roku już go zabraknie, więc Juve na gwałt musi szukać kogoś na jego pozycję |
Szukać zastępcy rezerwowego? Było by to conajmniej beznadziejne.
Siła Juve skupia się na rutynie, Giovinco doskonale uzupełnia Del Piero. Niewierzę w tytuł Starej Damy ale |
_________________ Do tego bitu mógłbym chodzić i klaskać
Wrzucam go na full, już słyszy cała klatka
Do tego bitu wali w sufit nawet sąsiadka
Zamknij babo mordę, bo nie znasz się na samplach |
|
|
|
 |
the special one
Junior

|
Wysłany: 2008-12-16, 13:57
|
|
|
kurcze a jednak sie myliłem...jednak juventus z obecnym składem moze skutecznie walczyć z milanem i innymi... |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-16, 16:59
|
|
|
No wiesz, wygrana z Milanem o niczym jeszcze nie świadczy . O sile Juve przekonamy się po meczu z Interem . |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2008-12-16, 18:25
|
|
|
| El Nino napisał/a: | No wiesz, wygrana z Milanem o niczym jeszcze nie świadczy . O sile Juve przekonamy się po meczu z Interem . |
Gleba!!!
Przecież ten mecz już był. I Juve przegrało 1:0... |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-16, 18:33
|
|
|
| GruByZ napisał/a: | | Przecież ten mecz już był. I Juve przegrało 1:0... |
Chyba wiem, nie . Chodziło mi o następny mecz. |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2008-12-16, 21:42
|
|
|
| El Nino napisał/a: | | GruByZ napisał/a: | | Przecież ten mecz już był. I Juve przegrało 1:0... |
Chyba wiem, nie . Chodziło mi o następny mecz. |
Tak teraz się tłumacz... |
|
|
|
 |
the special one
Junior

|
Wysłany: 2008-12-16, 21:43
|
|
|
| El Nino napisał/a: | Chyba wiem, nie . Chodziło mi o następny mecz. | ale zabrzmiało dziwnie...tak naprawde liczyć się będzie liczba pkt na koniec sezonu... |
|
|
|
 |
y.@
Junior

|
Wysłany: 2008-12-17, 17:34
|
|
|
| El Nino napisał/a: | No wiesz, wygrana z Milanem o niczym jeszcze nie świadczy . |
Niby czemu? |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-17, 18:06
|
|
|
Milan nie znajduje się w jakiejś wspaniałej formie, a dodatkowym atutem Juve było własne boisko. Po za tym Milan grał w osłabieniu od 60 którejś minuty, a zaraz po zejściu Zambrotty padła bramka, która właściwie ustawiła spotkanie. |
|
|
|
 |
Madridista
Trampkarz Vamos Ramos <3

|
Wysłany: 2008-12-24, 23:20
|
|
|
Juve to przykład zrobienia, czegoś z niczego. Niby drużyna bez oklepanych gwiazdek, ale na solidnych fundamentach z solidnymi grajkami.
Cristiano wroci i wtedy już w ogole masakra, jak będzie tak wymiatał jak w poprzednim sezonie |
|
|
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-12-26, 13:38
|
|
|
| Juve może przegrać i z Interem i Milanem ale zawsze o wszystkim świadczy końcowy wynik. I daj my na to jak by wygrali scudetto to co słabeusze mimo to bo porażka z Milanem i Interem. No chyba by było coś nie tak z takim myśleniem |
_________________ Jedno Serce, Jedno Bicie - Stara Dama Ponad Życie
 |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2009-02-26, 15:29
|
|
|
| Cytat: | Gwiazda Juventusu: kończę karierę
Pavel Nedved zapowiedział, że po obecnym sezonie zakończy karierę, nawet jeśli Juventus wygra Ligę Mistrzów.
Czeski pomocnik podjął taką decyzję po ostatecznym upadku negocjacji w sprawie jego nowego kontraktu. Nedved chciał kontraktu dłuższego niż tylko na jeden rok oraz większych zarobków, niż szefostwo "Starej Damy" mu zaoferowało.
- Nie wiem jeszcze co będę robić po tym sezonie, ale decyzja o zakończeniu kariery jest ostateczna. Nie jest prawdą to, że w przypadku zwycięstwa w Lidze Mistrzów przedłużę umowę o kolejny rok. Choć faktycznie miło byłoby zwyciężyć w Champions League, by ukoronować moją karierę. Myślę, że 13 lat gry w Serie A to wystarczająco długi czas - powiedział blisko 37-letni Pavel Nedved. |
|
|
|
|
 |
|
|