|
Lech Poznań - Ruch Chorzów |
| Autor |
Wiadomość |
Czeski_
Wice administrator

|
Wysłany: 2009-05-19, 17:34 Lech Poznań - Ruch Chorzów
|
|
|
Dziś finał Pucharu Polski.
Mecz będzie można obejrzeć pod tym adresem na SopCast'cie:
sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/11028
Początek o 20:00.
Zapraszam wszystkich do pomeczowej dyskusji! |
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

|
Wysłany: 2009-05-19, 22:17
|
|
|
Lech wygrał 1:0 i zgarnął pierwsze w tym sezonie trofeum.
Sam mecz mnie nie zachwycił, był lekko nudnawy jak większość polskich meczy.
Zaszokowała mnie kwota jaką otrzymuje zwycięzca Pucharu Polski - 300 tys. to nie jest powalająca suma, zważywszy na to, że zwycięzca Pucharu Ekstraklasy otrzymuje 600 tys.
Mam pytanie, czy jeśli Lech wygra teraz ligę, bądź zajmie inne miejsce premiowane grą w europejskich pucharach to w Lidze Europejskiej zobaczymy Ruch Chorzów? |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2009-05-19, 22:18
|
|
|
| A więc Lech wygrywa 1-0 i prawdopodobnie zabiera szansę występu w Lidze Europejskiej Ruchowi. Myślę, że to lepiej dla nas, jeśli Lech nie wygra w Ekstraklasie w "UEFA" zagra 4 drużyna ligi, a kiedy te punkty do rankingów trzeba zbierać to chyba powinni to robić najlepsi. Co idzie za tym spotkaniem rywalizacja GKSu z Polonią o 4 miejsce powinna być ciekawa, a trzeba pamiętać, że Polonia ma również mecz z Lechem. To chyba jedno z najważniejszych spotkań czołowych drużyn w ostatnich dwóch kolejkach sezonu. |
|
 |
Czeski_
Wice administrator

|
Wysłany: 2009-05-20, 13:38
|
|
|
Pierwsza połowa była nawet ciekawa. Szkoda, że nie wpuszczono więcej kibiców - oprawa była pierwsza klasa.
Ruch zagrał wczoraj nadspodziewanie dobrze, ale Lech jest po prostu lepszą drużyną. |
|
 |
|
|