Przesunięty przez: GruByZ 2008-08-29, 00:08 |
Ronaldinho |
| Autor |
Wiadomość |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-02-28, 18:55
|
|
|
| red_devil napisał/a: | Fabregas, spokojnie, nie nerwowo, bo zawału się nabawisz. i przede wszystkim nie tak ostro. jabolek, wyraził swoją opinię na temat Ronaldinho i wolno mu.
poza tym jeden mecz po słabszym okresie o niczym jeszcze nie świadczy, więc... nie ma o czym mówić.
| Fabregas napisał/a: | | chyba naprawdę cię na TV nie stać,skoro ciekawisz się piłką i nie oglądałeś takiego meczu w TVP |
a wyobraź sobie, że ja też nie mam w domu telewizora (z trochę innych przyczyn co prawda, ale jednak), a wspomnianego przez ciebie meczu tez nie oglądałem (z przyczyn ogólnie znanych ). zdarzają się tacy i nie ma co się czepiać |
Dobra,ale tak samo po słabszym okresie nie można mówić,że Ronaldinho jest SŁABY,ja pierdzielę,aha czaję,Valencia przegrała z Rosenborgiem,i jest do dupy,albo Arsenal odpadł rok temu z PSV,i też był wtedy do dupy,bo miał słaby sezon,a teraz jest hiper super mega.Ach ci sezonowcy,jabolek,daję głowę,że ceniłeś Ronaldinho,jak był w formie.Żałosny jesteś,zobaczymy,co będzie jak wróci do formy,pewnie będziesz mówił o każdej jego akcji...<hahaha>Żal mi sezonowców. |
|
 |
jabolek
Trampkarz

|
Wysłany: 2008-02-28, 19:40
|
|
|
| Nie powiem był dobry ale za jego popisamy na boisku nigdy nie przepadałem. |
|
 |
ziomuś
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-02-28, 20:28
|
|
|
Myśle że Tobie red_devil i tak nie przeszkadza brak telewizji bo i tak więszkość meczy oglądasz na Sop Cascie...
| jabolek napisał/a: | | Nie powiem był dobry ale za jego popisamy na boisku nigdy nie przepadałem. |
Ja też nie. Robi więszkość trików pod publikę i one nie są tak dobre jak kiedys. Już bardziej imponuje mi gra C. Ronaldo. |

|
|
|
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-02-28, 20:53
|
|
|
| Ale mi jego tricki też nie imponują.Mówię tylko,że nie jest słaby.Mnie imponują tricki Messiego. |
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1199 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-02-28, 21:05
|
|
|
| Fabregas napisał/a: | | Ale mi jego tricki też nie imponują.Mówię tylko,że nie jest słaby.Mnie imponują tricki Messiego. |
... a mi Łobodzinskiego i co z tego wynika ....
Ciekawe jak mówiliście 2 lata temu nie sądze żeby był jakiś przeciwnik R10.Ronaldino gra słabo ale to nie znaczy ,że ma od razu grac w rezerwach Barcy ciagle ma kapitalną technikę i dobry zwód ale wyrosły inne gwiazdy w Bracie i srzedł na boczny tor. Zawniła sodówka i zadużo reklam ale kazy ma swoje sumienie i każdy robi co chce . |
|
|
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-02-28, 22:46
|
|
|
| uszol napisał/a: | | Fabregas napisał/a: | | Ale mi jego tricki też nie imponują.Mówię tylko,że nie jest słaby.Mnie imponują tricki Messiego. |
|
I nic.Czy ja coś napisałem nie tak? |
|
 |
jabolek
Trampkarz

|
Wysłany: 2008-02-29, 08:43
|
|
|
| Na każdego przyjdzie czas Roni że woli marketing reklamy to z formą słabo. A na jego miejsce w "dumie Katalonii" są już piłkarze. |
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1199 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-02-29, 09:11
|
|
|
| Fabregas napisał/a: | | uszol napisał/a: | | Fabregas napisał/a: | | Ale mi jego tricki też nie imponują.Mówię tylko,że nie jest słaby.Mnie imponują tricki Messiego. |
|
I nic.Czy ja coś napisałem nie tak? |
ale poprostu zirytowało mnie to ,że każdy mówił kogo zwody woli niż R10 tyle Fabregas
zgadzam się jabolek zniszył go marketing te wszystkie komiksy z nim itp. |
|
|
|
 |
jabolek
Trampkarz

|
Wysłany: 2008-02-29, 09:14
|
|
|
| I on nie jest pierwszym i nie ostatnim bo Beckhama to samo spotkało też wdał się w reklamy i teraz gra w USA bo tam tylko go chcieli. |
|
 |
Mentusz
Senior Madritista

|
Wysłany: 2008-03-02, 09:42
|
|
|
| uszol napisał/a: | | Zawniła sodówka i zadużo reklam ale kazy ma swoje sumienie i każdy robi co chce . |
Dokładnie Na reklamach Laysów wyszczerbił sobie zęby
Ronaldinho jest teraz w cieniu Messiego Od MŚ 2006 gra jak niedołęga |
_________________ HALA MADRID!!!
Zmyllfoniłem się sowicie xD |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2008-03-02, 18:36
|
|
|
| Trzeba przyznać, że zaczął się odradzać. Od trzech spotkań znowu ciągnie grę drużyny, a wczoraj otworzył nawet wynik piękną przewrotką. Barcelona przegrała w efekcie 4:2 z Atletico. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
jabolek
Trampkarz

|
Wysłany: 2008-03-03, 09:08
|
|
|
| Może i się odradza ale na jak długo? |
|
 |
Mentusz
Senior Madritista

|
Wysłany: 2008-03-03, 19:36
|
|
|
| Cytat: | | Może i się odradza ale na jak długo? |
Aż dostanie następną podwyżkę albo kontrakt reklamowy -.- Nie zdziwię się jak niedługo zobaczymy jak Ronaldinho zachwala nowe chipsy o smaku świeżej wiosny albo coś w tym stylu |
_________________ HALA MADRID!!!
Zmyllfoniłem się sowicie xD |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2008-03-09, 11:02
|
|
|
| Faktycznie, pierwszą oznaką przebłysku Ronaldinho był mecz z Celticem. Potem doskonały występ przeciw Atletico i cudowna bramka. Udane rewanżowe spotkanie LM. Mimo, że nie darzę go jakąś szczególną sympatią, życzę mu żeby grał jak zza dawnych lat. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
duda6
Senior Av by woops

Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 734 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-03-09, 15:05
|
|
|
Jestem trochę też zdziwiony czemu jest osobny temat o Ronaldinho.
Takie coś powinno byc w temacie o Barcelonie.
Mimo że jestem kibicem Realu życzę mu aby wrócił do dawnej formy.
Tylko żeby ta forma nie przychodziła mu na Gran Derby.
Chociaż myślę że nawet gdyby był w formie na mecz z Realem, Real dałby sobie radę. |

|
|
|
|
 |
|
|