|
Ronaldo |
| Autor |
Wiadomość |
Kamil F1
Senior Manchester United

|
Wysłany: 2007-09-10, 19:08 Ronaldo
|
|
|
Nigdzie nie mogę znaleźć tematu o tym bardzo dobrym piłkarzu. Według mnie zrobił krok w tył przechodząc z Realu do Milanu no ale cóż. Temat zaczniemy od:
Kontuzjowany Ronaldo wróci w październiku
Napastnik AC Milan Ronaldo nie wróci do gry jeszcze przez kilka tygodni. Kontuzja okazała się poważniejsza niż przypuszczano.
Brazylijczyk przechodzi rehabilitację po urazie uda. Wstępna diagnoza lekarzy mediolańskiego klubu została zweryfikowana przez specjalistów z Antwerpii i Rio de Janeiro. Stwierdzili oni, że kontuzja jest poważniejsza niż wydawało się wcześniej.
- Pomyliliśmy się co do pierwszej diagnozy - przyznał Jean-Pierre Meersseman, przedstawiciel sztabu medycznego AC Milanu na łamach "Gazzetta dello Sport". - Więcej powinniśmy wiedzieć za tydzień, ale myślę, że Ronaldo będzie mógł wrócić do gry w ciągu miesiąca.
www.interia.pl |
_________________ http://f1forum.formula1.pl/index.php |
| Ostatnio zmieniony przez kalif 2007-09-17, 07:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2007-09-10, 19:30
|
|
|
| Kamil F1 napisał/a: | | bardzo dobrym piłkarzu | Nie wiem, dlaczego nazywasz go bardzo dobrym. To jest tłuścioch i tyle. |
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2007-09-10, 19:52
|
|
|
Po pierwsze mogłeś to wpisać w temacie Milanu,
| Kamil F1 napisał/a: | | Według mnie zrobił krok w tył przechodząc z Realu do Milanu |
po drugie, raczej zrobil krok do przodu bo jak sie wyleczy ma duze szanse na gre a nie jak w Realu czekac laskawie az trener go wystawi
| matczm napisał/a: | | Nie wiem, dlaczego nazywasz go bardzo dobrym. To jest tłuścioch i tyle. |
bo to jest dobry pilkarz, nie oceniaj go po obecnej formie czy wadze tylko spojrz na jego dokonania, |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2007-09-10, 20:30
|
|
|
| Ronaldo wygasa nam z każdym dniem. Nigdy jakąś szczególną sympatią go nie darzyłem. Być może ze względu na jego podejście i czasami brak profesjonalizmu? Na pewno skończył się w moich oczach kiedy to "męczył się" na mundialu, mimo że trochę tam nastrzelał. Ale dobrze pamiętam, że wszystkie piłki były grane wtedy na niego i procentowo by się to już tak idealnie nie przedstawiało. Z nadwagą to w Milanie nie jest potrzebny. Musi być świeży i szybki, a wtedy i strzelecki instynkt wróci i byłby z niego pożytek we Włoszech. |
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2007-09-10, 21:58
|
|
|
Tonięcie Ronaldo trwa już dłuższy czas. Był świetnym piłkarzem dopóki nie przeszedł do Interu. Później kontuzja... i już tak naprawdę nigdy nie doszedł do siebie.
Pamiętam go z wcześniejszych lat, jaki był szybki i jak fajnie mieszał. Podobnie, jak C.Ronaldo tylko, że biegał znacznie szybciej.
Później to już tylko iluzja, stare foto, którym żyła prasa, kibice, jak i chyba sam piłkarz. Nie powiem. Talent ten chłopak miał niesamowity, ale... go przejadł... Do dziś, od czasu do czasu pokazuje przebłyski dawnej formy, może włącza się na dwie, trzy minuty w meczu i co niesamowite, to czasami wystarcza, aby rozstrzygnąć losy spotkania. |
|
|
|
 |
nowot
Trener

Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 2189 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2007-09-10, 23:12
|
|
|
Oj to były czasy gdy brał w Barcy od wtedy stał sie mojim idolem piłkarskim i przykładem do nasladowania do dzis go bardzo lubie i bardzo mi smutno ze on ma tego pecha do kontuzji , a zaczoł grubnąć bo niewiem czy wiecie ale on jest chory na cos tam i daltego tak ma ( pisano o tym w przeglądzie sportowym niedawno ) |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2007-09-11, 13:04
|
|
|
| matczm napisał/a: | Nie wiem, dlaczego nazywasz go bardzo dobrym. To jest tłuścioch i tyle. |
Teraz jest, po podczas rekonwalescencji trochę przytył, potem było cały czas gorzej brzuszek rósł. No ale nie dziwne że tak mówisz, kiedy on robił z piłkarzami co chce to ty ledwo chodziłeś i mówić nie umiałeś. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Gugi
Junior Romanista

|
Wysłany: 2007-09-11, 13:31
|
|
|
| Ronaldo jest grubaskiem bo ma tarczyce...Ale chyba wszyscy się zgodzą że jest w czołówce najlepszych piłkarzy świata |
|
 |
nowot
Trener

|
Wysłany: 2007-09-11, 15:38
|
|
|
| obrażacie go ze jest grubasem , ale tez zawodnik osiągnoł wiecej w piłce niz wszyscy nasi piłkarze razem wzięci . Oby Ronni wrocił szybko do zdrowia |
 |
|
|
|
 |
DJ Spox
Młodzik

|
Wysłany: 2007-09-11, 15:41
|
|
|
™ | nowot napisał/a: | | wrocił szybko do zdrowia | Szybko wróci, na początku października. Czytaj uważnie, co wyżej na samym początku kolega napisał. |
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

|
Wysłany: 2007-09-11, 16:11
|
|
|
| nowot napisał/a: | | obrażacie go ze jest grubasem , ale tez zawodnik osiągnoł wiecej w piłce niz wszyscy nasi piłkarze razem wzięci . |
Dlatego powinien wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Po co ma rozmieniać się na drobne? Najpierw niech doprowadzi siebie do porządku, a dopiero później myśli o grze w najlepszych klubach. Byłoby to dobre i dla zawodnika i dla klubu. |
|
 |
Rembinho
Junior

|
Wysłany: 2007-09-11, 18:16
|
|
|
Ronaldo już się wypalił!!!
Z cały szacunkiem dla mojego byłego idola, ale teraz to przeciętniak.
W sporcie i businessie nie ma sentymentów: jak jesteś cienki to spadasz |
_________________ Siempre Barca ! , Man. Utd 4ever !.
"Nigdy nic nie jest tak dobrze, żeby nie mogło byc lepiej"
"Naucz się wyciągac korzyści z każdej sytuacji". |
|
|
|
 |
Gugi
Junior Romanista

|
Wysłany: 2007-09-11, 22:12
|
|
|
Skoro jest taki słaby to zobacz jak grał w milanie...nie potrzebował wcale się aklimatyzować żeby strzelić pierwsze gole...Liga włoska go ożywiła.
Może i nie jest już tak szybki i zwrotny jak kiedyś, ale na pewno nie zapomniał jak się strzela gole i sądzę że ma jeszcze ten snajperski instynkt... |
|
 |
nowot
Trener

|
Wysłany: 2007-09-11, 22:41
|
|
|
| DJ Spox napisał/a: | ™ | nowot napisał/a: | | wrocił szybko do zdrowia | Szybko wróci, na początku października. Czytaj uważnie, co wyżej na samym początku kolega napisał. |
a nie przyszło ci do glowy ze mogą wystąpic jakies komplikacje ??
ps. czytam uwaznie |
 |
|
|
|
 |
Rembinho
Junior

|
Wysłany: 2007-09-12, 13:57
|
|
|
| Gugi napisał/a: | | na pewno nie zapomniał jak się strzela |
tak, Inzaghi też , jak się w nich trafi piłką i ta się od nich odbije wpadając do bramki, inny przykład to Papin. Tacy piłkarze dla mnie się nie liczą |
_________________ Siempre Barca ! , Man. Utd 4ever !.
"Nigdy nic nie jest tak dobrze, żeby nie mogło byc lepiej"
"Naucz się wyciągac korzyści z każdej sytuacji". |
|
|
|
 |
|
|