|
Siatkówka |
| Autor |
Wiadomość |
pokoleniex
Młodzik

|
Wysłany: 2006-08-13, 00:02
|
|
|
| Piekne spotkanie. Wszystko od nowa sie zaczelo w 3 secie. Wczesniej polacy nic nie pokazali. |
_________________ Gość grasz w cos? kliknij na banner to forum jest dla ciebie
 |
|
|
|
 |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 3001 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2006-08-19, 19:28
|
|
|
| Dzisiaj Polska pokonała 3:1 Japonię. Jeżeli USA wygrają z Serbią to wychodzimy z grupy. |
|
 |
Speed86
Junior

|
Wysłany: 2006-09-24, 07:48
|
|
|
Pytanie to znawców tej dyscypliny czy sędzia ma możliwość ukarania zawodnika? tzn wiem że może dostać żółtą kartke ale za co i czy istnieje też w tym sporcie czerwona karteczka z góry dzieki za odp |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 13:13
|
|
|
tak, jak ktoś dostaje czerwoną kartke to nie gra 1 set, jak drugi raz dostaje czerwoną kartke to jest jakas kara, lae nie wiem jaka
tak podobno jest |
|
|
|
 |
Sajmon
Junior Dyskutant

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2006-11-01, 12:39
|
|
|
| Brawo Brawo ZŁOTKA!!! Wygrałyście już drugi mecz na MŚ, oby tak dalej!!! Teraz na KOSTARYKę, wygrajcie tak jak panowie w piłkę to już będziecie WIELKIE!!! |
|
|
 |
MORGAN
Młodzik F1

|
Wysłany: 2006-11-28, 11:50
|
|
|
Polska pokonala Rosje 3:2 (19:25, 19:25, 25:22, 25:20, 15:11 )
Brawa dla naszych zawodnikow za wygrana ktora gwarantuje nam juz polfinal i za swietny mecz w ktorym sie podniesli z bardzo ciezkiej sytuacji.
Z wyniku zero do dwoch z takim rywalem jak Rosja to jest cos niespotykanego aby doprowadzic do remisu a nasi zawodnicy malo tego ze doprowadzili do remisu to jeszcze wygrali kolejnego i w pieknym stylu cale spotkanie zapewniajac sobie gre w czworce.
Czytalem wypowiedzi trenera Rosjan po tym meczu i widze ze nie wiedzac jak ma sie tlumaczyc z porazki dla niego chyba nieoczekiwanej obarcza juz wina sedziow ze przez ich nieuwage Rosja stracila kilka waznych punktow, a najbardziej smieszne jest to ze powiedzial iz nie rozpracowali wczesniej Wlazlego i Szymanskiego bo ich nie znali.
Rosjanie przewaznie wygrywali z Polakami i pewnie mysleli ze tak juz bedzie zawsze ale niestety na nasze szczescie bardzo sie pomylili.
Wielkie brawa i gratulacje dla calej naszej ekipy siatkarskiej!!! |
|
|
|
 |
kalif

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 3091 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2006-11-28, 20:38
|
|
|
Oglądałem meczyk dzisja w TV.
Coś niesamowitego.
Kadra w ogóle idzie jak burza.
Po wygranej z Kanadą miałem obawy co do Rosji.
Po dwóch przegranych setach tym bardziej, ale jednak mamy naprawde klasową ekipę!
Mam nadzieje, że z podobnym powodzeniem będą dalej się prezentować nasi siatkarze. |
|
|
|
 |
- Przemo -
Senior Lechita

|
Wysłany: 2006-11-29, 09:42
|
|
|
Dziś pokazali, że potrafią wygrywać z każdym Polska - Serbia 3:0, naprawdę wielkie brawa. Dzięki temu zwycięstwu zajmują 1 lokatę, tuż za nimi jest pokonana dzisiaj Serbia. Polska w półfinale zagra z Bułgarią, a Serbia z Brazylią. Nie pozostało nam nic innego, jak tylko kibicować Polakom w drodze po złoto |
_________________ GG - 9538872 |
|
|
|
 |
MORGAN
Młodzik F1

|
Wysłany: 2006-11-29, 13:38
|
|
|
Polska rozbila Serbie i Czarnogore 3:0 (28:26, 25:19, 25:19).
Piekny i szybki mecz w wykonaniu naszych reprezentantow i powiem szczerze ze nie spodziewalem sie tak szybkiego i latwego zwyciestwa zreszta nie tylko ja bo napewno wiekszosc kibicow byla zaskoczona takim obrotem sytuacji jak rowniez sami zawodnicy ktorzy komentuja sami ze nie spodziewali sie trzy do zera wygranej.
W pierwszym siecie bylo widac walke na parkiecie i kilka razy zmienialo sie prowadzenie ale ostatecznie to Polacy pokazali ze sa lepsi w walce na nerwy i wygrali seta.
W drugim to juz dominacja calkowita naszych zawodnikow i latwe zwyciestwo do dziewietnastu i byli mistrzowie olimpijscy nie potrafili naszczescie zaskoczyc naszej znakomicie grajacej ekipy.
Trzeci set to znow swietna gra Polakow ale ze zmiennym szczesciem.
Znow kilka razy prowadzilismy na zmiane z Serbami ale widac bylo ze dzis my mozemy wygrac ten mecz i tak sie wlasnie stalo.
W koncowej fazie trzeciego seta Polacy utrzymali koncentracje i wygrali cale spotkanie co nam dalo miano jedynej druzyny w rozgrywkach ktora stracila tylko dwa sety.
Jestem pod wrazeniem gry Wlazlego ten chlopak rozwija sie z dnia na dzien,gra niesamowicie jest swietny w ataku i niesamowity w bloku i bedzie zawodnikiem ktory w przyszlosci moze poprowadzic jeszcze nie raz nasza druzyne do sukcesow.
Nie mozna pominac rowniez trenera Lozano ktory potrafi to czego nie potrafili nasi krajowi trenerzy,czyli przygotowac odpowiednio druzyne i odpowiednio ja ustawic aby ta potrafila wygrywac z najlepszymi.
Najbardziej istotna rzecz ktora przemawia za Lozano to ze jest poza wszelkimi ukladami z dzialaczami polskiej siatkowki i nie wziol tych na mistrzostwa co chcieli dzialacze tylko tych ktorych on chcial czyli prezentujacych najlepsza forme co widac przynosi znakomite efekty.
Wielkie brawa dla naszych siatkarzy oraz trenera Lozano i oby takie wyniki jak z Serbia byly juz do konca imprezy. |
|
|
|
 |
Tofciu#10
Prezes

Pomógł: 23 razy Dołączył: 27 Maj 2006 Posty: 3232 Skąd: Widuchowa/ZPM
|
Wysłany: 2006-11-29, 14:25
|
|
|
Gramy o finał z Bułgarią i jesteśmy faworytami. Mam nadzieję, że pójdzie nam równie gładko jak z Serbią czy innymi drużynami, które pokonaliśmy 3:0.
Słyszałem, że Raul Lozano wstawił się za uczniami, którzy zostają w domach, aby oglądać mecze naszym kadrowiczów i w związku z tym chce, aby usprawiedliwić wszystkie nieobecności uczniom, którzy zostali w domu, aby oglądać wspaniale grającą Reprezentacje. |
_________________ Av & Sig by Kubica
 |
|
|
|
 |
Lupo
Młodzik

|
Wysłany: 2006-12-01, 18:48
|
|
|
| Tofciu007 napisał/a: | | Gramy o finał z Bułgarią i jesteśmy faworytami. |
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html
Oczywiście Kciuki trzymam za Polskę ale w tej czwórce wszyscy są mocni i każdy chce zagrać w niedzielę o złoto |
|
|
|
 |
kalif

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 3091 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2006-12-01, 22:59
|
|
|
Jutro wielki pojedynek.
Nasza kadra jest zdolna naprawde do wszystkiego.
Trzymam kciuki za polskie gwiazdy! |
|
|
|
 |
Grocal
Senior

Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Lip 2006 Posty: 516 Skąd: Łomża
|
Wysłany: 2006-12-02, 09:48
|
|
|
Niech drżą Skorki, Boski i inne. Wielka epoka polskiej siatkówki powraca |
_________________ Tylko Łomża - ŁKS ! |
|
|
|
 |
- Przemo -
Senior Lechita

|
Wysłany: 2006-12-02, 09:49
|
|
|
Tak więc, stało się... Polska zagra w finale z Brazylią jutro o godz. 11.30, po zwycięstwie półfinałowym 3:1 z Bułgarią.
Do tego meczy wszystko nam wychodziło, jednak teraz troszkę obniżyliśmy loty, na szczęście udało się wygrać. Moim zdaniem zabrakło, naszego świetnego w poprzednich meczach bloku.
Ale należy zapomnieć o błędach i zagrać o złoto z Brazylią |
_________________ GG - 9538872 |
|
|
|
 |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 3001 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2006-12-02, 10:03
|
|
|
| Obecnie jesteśmy w stanie pokonać każdego. Jeżeli pogromiliśmy Serbię i ograliśmy Rosję to możemy dać radę Brazylii. Wierzę w mistrzostwo ! |
|
 |
|
|