|
Podbeskidzie Bielsko-Biała |
| Na którym miejscu Podbekidzie zakończy sezon...Proszę o szczerą odpowiedż,a nie pisać że na ostatnim ze względu na to że się nie przepada za tym klubem? |
| 1-2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3-4 |
|
6% |
[ 1 ] |
| 5-6 |
|
26% |
[ 4 ] |
| 7-8 |
|
13% |
[ 2 ] |
| 9-10 |
|
13% |
[ 2 ] |
| 11-12 |
|
6% |
[ 1 ] |
| 13-14 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 15-16 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 17-18 |
|
33% |
[ 5 ] |
|
| Głosowań: 15 |
| Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1196 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-01-23, 10:25
|
|
|
własnie ten seozn jest już chyba dla nich stracony (jeżeli chodzi o awans ) lae w następnym kto wie |
|
 |
Kibic TSP
Junior

|
Wysłany: 2008-01-27, 14:24
|
|
|
| Wszystko się jeszcze okaże,gdyż Podbeskidzie prowadzi bardzo dobrą politykę transferową!!! |
_________________ .....:::::PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA:::::..... |
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2391 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2008-01-27, 17:00
|
|
|
| Kibic TSP napisał/a: | | Wszystko się jeszcze okaże,gdyż Podbeskidzie prowadzi bardzo dobrą politykę transferową!!! |
No i co z tego? Zawisza ma najlepsza infrastrukture w calej 4 lidze i od kilku lat tam siedzi... Kasa jest, pilkarze czesto kupowani (glownie jedni z najlepszych w regionie), trener w miare no i co z tego? Uwazam, ze predzej Zawisza awansuje do 2 ligi niz Podbeskidzie wejdzie do Ekstraklasy. Porownaj sobie to twoje Podbeskidzie z Polonia Warszawa, Slaskiem Wroclaw, Arka Gdynia i Lechia Gdansk. Powiedz mi w ktorym miejscu im dorownuja? Na pewno nie w skladzie, a to jest najwazniejsze. |
|
 |
Kibic TSP
Junior

|
Wysłany: 2008-01-27, 21:11
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Porownaj sobie to twoje Podbeskidzie z Polonia Warszawa, Slaskiem Wroclaw, Arka Gdynia i Lechia Gdansk. Powiedz mi w ktorym miejscu im dorownuja? Na pewno nie w skladzie, a to jest najwazniejsze. |
A czym niby odstajemy od Lechii Gdańsk,Polonii Warszawy czy Śląska Wrocław
Ze Sląskiem wygraliśmy u siebie 3:0 i przegraliśmy na wyjeździe 0:2,więc była wyrównana walka,z Lechia 1:1 a z Polonia 2:0 w Warszawie po świetnej grze;)
Polecam troszke lekturki...poczytaj sobie wszystko na stronie www.ts.podbeskidzie.pl i poszukaj filmikow z gra Górali w tym sezonie;))Gorąco zachęcam i pozdrawiam;) |
|
|
|
 |
nowot
Trener

Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 2189 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2008-01-27, 22:12
|
|
|
nie wolno chyba reklamowac stron jak sie nie myle ?
| Kibic TSP napisał/a: | | A czym niby odstajemy od Lechii Gdańsk,Polonii Warszawy czy Śląska Wrocław |
Grą , te druzyny o niebo lepiej grają od tego twojego Podbeskidzia . Poki co macie sponsora a nic po za tym |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
Kibic TSP
Junior

|
Wysłany: 2008-01-28, 14:54
|
|
|
| nowot napisał/a: | | lepiej grają od tego twojego Podbeskidzia . |
Ja się nie będę wypowiadał na temat twojej Odry<lol2>
Ale wracajac do tematu to Jestesmy na prawdę silni i pilkaze i kibice pokazemy na co nas stac;)) |
|
|
|
 |
nowot
Trener

Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 2189 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2008-01-28, 17:02
|
|
|
| Kibic TSP napisał/a: | | nowot napisał/a: | | lepiej grają od tego twojego Podbeskidzia . |
Ja się nie będę wypowiadał na temat twojej Odry<lol2>
Ale wracajac do tematu to Jestesmy na prawdę silni i pilkaze i kibice pokazemy na co nas stac;)) |
Ty nie mieszaj w to Oderki . Jedyne co macie dobrego w tym klubie to trenera . Dla mnie Brosz tak jak Fornalak bedzie wielki |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
Rysiek Arka Gdy
Młodzik

|
Wysłany: 2008-03-09, 02:09
|
|
|
| Byłem na meczu. Jestem pełen uznania dla gry Waszej drużyny. Jeżeli będziecie grali tak jak w meczu z Arką widzę przed Wami I ligę. Sport ma to do siebie, że czasami się przegrywa. Życzę Wam powodzenia i do zobaczenia w Orange Ekstraklasie. Pozdrawiam kibic Arki Gdynia. |
|
|
|
 |
|
|