|
AJ Auxerre |
| Autor |
Wiadomość |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2953 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2010-01-03, 15:30
|
|
|
| Żelek napisał/a: | | Jak znam Darka, to już wiem co miał na myśli mówiąc o rozrywce. |
Hehe. Jak dobrze go znasz?
Dobrze byłoby gdyby Dudka odszedł, bo to dobry piłkarz i ławka wg. mnie nie jest dla niego. Natomiast Jeleń nie powinien odchodzić. Moim skromnym zdaniem po przeprowadzce straci formę. |
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2010-01-05, 23:02
|
|
|
| Czeski_ napisał/a: | | obrze byłoby gdyby Dudka odszedł, bo to dobry piłkarz i ławka wg. mnie nie jest dla niego |
To dlaczego tego nie udowodnił? Zresztą jego podejście do futbolu mi się nie podoba. Powinien wziąć się do roboty, a nie narzekać jak to go w Auxerre i Wiśle traktowali jak piąte koło u wozu, jak sam w jednym z wywiadów przyznał.
| Cytat: | | Natomiast Jeleń nie powinien odchodzić. Moim skromnym zdaniem po przeprowadzce straci formę. |
Bardziej prawdopodobne, że złapie kontuzje, straci swą szansę i nikt mu nie zaufa. W Auxerre mimo licznych urazów ma pewne miejsce w składzie i zaufanie, które dla piłkarza z takimi problemami jest bardzo ważne. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2953 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2010-01-06, 09:07
|
|
|
| Żelek napisał/a: | | To dlaczego tego nie udowodnił? |
Nie tylko on tego nie udowodnił. Setki piłkarzy po przejściu traciło lub zyskiwało formę np. Schevchenko w Chelsea - ale nikt mu chyba nie wytknie, że jest słabym piłkarzem. Dudkę stać na dobrą grę. |
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2010-01-06, 10:06
|
|
|
| Czeski_ napisał/a: | | Schevchenko w Chelsea |
Bez przesady, nie porównujmy Szewczenki do Dudki, bo to dwa zupełnie inne światy. Po drugie Ukrainiec pokazał swoją klasę w Milanie, a wcześniej w Dynamie Kijów, a Dudka z dobrej strony pokazał się jedynie w Amice. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
GruByZ
El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3965 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2010-01-06, 21:47
|
|
|
| Z tym Dudką to cały czas jakieś niesnaski. Najpierw nie gra marudzi, potem zagra parę meczy w pierwszym składzie już mu w Auxerre bardzo dobrze, znowu nie gra i znowu jak to tu źle i gdzie by tu nie odejść. Również zauważyłem pewną powtarzalność zdarzeń, kiedy Jeleń jest kontuzjowany Dudka zazwyczaj siedzi na ławce, a jak Irek zaczyna strzelać i grać w pierwszym składzie to i Darek zaczyna grać.. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
|
|