|
Sezon 2009/2010 |
| Autor |
Wiadomość |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2009-05-02, 13:18
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | Na kogo stawiacie i czy będziecie w ogóle oglądać ? |
Oczywiście, że będę oglądał Jakbym nie mógł ? Na kogo stawiam to też raczej nie nowość.
W samym meczu liczę, że Real będzie walczył i zagra otwartą piłkę.. a nie ustawi autobus w polu karnym (jak Chelsea) i ograniczy się do kontr.
Liczę na wielki spektakl, mam nadzieję, że się nie przeliczę. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 1439 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2009-05-02, 21:58
|
|
|
| No i skończyło się kompromitacją Realu - Barca wygrała w Madrycie 6:2 i pokazała kto zasługuje na mistrza. Ogólnie gdyby nie Iker to Katalończycy odnieśliby okazalsze zwycięstwo. Brawo Barca. |
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2009-05-02, 22:01
|
|
|
No właśnie. Żal mi Casillasa. Moim zdaniem walka o mistrza już się rozstrzygnęła. Gratulacje dla Barcelony! |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2009-05-02, 22:26
|
|
|
| Szkoda gadać. No cóż, ten mecz był podsumowaniem całego mijającego sezonu... |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2009-05-02, 23:27
|
|
|
Piękny spektakl! Takiego footballu kibice oczekują. I taką grę zapewnia Barca. Juande myślał, że idąc na bardziej otwartą grę coś ugra, nie ma zmiłuj! 6 bramek bagażu i setka strzelonych w lidze pęka Mestria piłki nożnej.. jeśli ta drużyna, która gra z taką finezją i polotem nie wygra wszystkich 3 trofeów to będę zażenowany. Bo nie mogą odpaść z tak żałośnie grającą chociażby Chelsea w LM...taka gra zabija to co wszyscy kochają. A wszyscy kochają, bramki, technikę, świetne akcję.! To zapewnia w tym roku tylko blaugrana. |
|
|
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2009-05-03, 08:10
|
|
|
A tutaj są bramki z meczu Real - Barcelona.
To, co odstawiała obrona Realu to dosłownie żenada. A najfaniejsza akcja, która mi się podobała to ta, gdy padła brameczka dla Barcelony na 5-2. |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2009-05-10, 13:11
|
|
|
| Cytat: | Hiszpania: Real Madryt rozbity
W meczu 35. kolejki Primera Division Valencia CF pokonała Real Madryt 3:0. Mecz był jednostronny i przewaga "Nietoperzy" była bezdyskusyjna.
Real od dotkliwej porażki z FC Barceloną w poprzedniej kolejce, jest w ciężkim kryzysie. W sobotni wieczór "Królewscy" zagrali jeden z najgorszych meczów w ostatnim czasie.
Wynik meczu otworzył w 29. minucie Juan Mata. Valencia szybko poszła za ciosem i trzy minuty później było już 2:0. Celnym strzałem z lewej strony pola karnego popisał się David Silva. Piłka po jego uderzeniu przeszła jeszcze po placach Ikera Casillasa i wpadła do bramki tuż przy słupku. Wynik ustalił w 68. minucie Ruben Baraja.
Valencia jest na dobrej drodze do wywalczenia awansu do Ligi Mistrzów.
We wcześniejszych meczach Sevilla FC ograła 3:1 Real Mallorca, a Athletic Bilbao pokonał 1:0 Betis Sewilla. |
W końcu ktoś pokazuje Realowi gdzie jego miejsce. Bardzo dobre spotkanie Valencii, kolejne słabe w wykonaniu Realu...
Ciekawe kto przyjdzie za Ramosa na ławkę trenerską ? |
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2391 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2009-05-10, 23:00
|
|
|
| Cytat: | | Ciekawe kto przyjdzie za Ramosa na ławkę trenerską ? |
Według mnie Real zacząć powinien od piłkarzy, bo to chyba największy kłopot w tym zespole. Brakuje tam świeżej krwi, jakiejś gwiazdy, która pociągnęłaby drużynę. Same bramki Raula nie dadzą im pucharów.
Póki co wyróżnia się tam tylko Pepe, ale w innej dyscyplinie. |
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2009-05-10, 23:01
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Według mnie Real zacząć powinien od piłkarzy, bo to chyba największy kłopot w tym zespole. |
To i ja wiem. To było takie pytanie sugestywne, bo dziennikarze i zarząd nie widzą problemu w piłkarzach, tylko oczywiście w trenerze. Lecz co Hala Madrid, to Hala.!!! |
|
|
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 1439 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2009-05-11, 00:26
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Brakuje tam świeżej krwi, jakiejś gwiazdy, która pociągnęłaby drużynę. |
A moim zdaniem brakuje tam po prostu zwykłego gracza od czarnej roboty, który zamiast reklamami zajmowałby się meczem i motywowaniem zawodników. To jest właśnie problem Realu, który zaczął się po odejściu Zidane-a. |
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2010-01-02, 13:07
|
|
|
Barcelona i Real Madryt zazwyczaj są faworytami w każdym meczu ligi hiszpańskiej, chyba że grają między sobą |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
Hubson48
Młodzik Fan piłki nożnej

|
Wysłany: 2010-01-02, 16:44
|
|
|
| Nie chcę ranić serca fanom Realu Madryt, ale jak Barcelona gra między Realem Madryt to faworytem FC Barcelona jest. Tak było w tym sezonie i w poprzednim |
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2010-01-02, 18:04
|
|
|
| Ale w historii i w przyszłości niekoniecznie. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
Hubson48
Młodzik Fan piłki nożnej

|
Wysłany: 2010-01-03, 09:12
|
|
|
| Jednak Barca zaczyna nowy rok od remisu. Wynik meczu Barcelona - Villarreal to 1:1. W 7 minucie gola dla Barcy zdobył Pedro, a w 51 minucie gola strzelił dla Villarrealu Fuster |
|
 |
|
|