|
Valencia |
| Autor |
Wiadomość |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-01-18, 16:56
|
|
|
Maduro ma być zastępstwem dla Albeldy który nie ma zaufania holenderskiego szkoleniowca..
Osobiście dla mnie nie będzie on zbytnim wzmocnieniem ale jeżeli Koeman akurat jego chce pozyskać jego wola |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
pezet
Reprezentant Polski

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2008-01-22, 20:48
|
|
|
Valencia CF chce pozyskać napastnika Chelsea Londyn, Claudio Pizarro jeszcze w tym okienku transferowym. Peruwiańczyk był już przymierzany do hiszpańskiego klubu w czasie, gdy był jeszcze piłkarzem Bayernu Monachium.
Pizarro przeszedł z "Dumy Bawarii" do Chelsea Londyn, gdzie nie miał zbyt dużo okazji do gry. Teraz, gdyby transfer do "Nietoperzy" okazał się faktem, zawodnik mógłby próbowac swoich sił na boiskach Hiszpanii. W składzie Valencii piłkarza chętnie widziałby trener klubu Ronald Koeman, który ma problemy ze skompletowaniem drużyny.
Gdyby jednak Chelsea nie zgodziła się na transfer, Valencia złożyłaby ofertę piłkarzowi CSKA Moskwa, Jo Alvesowi. Także ten zawodnik jest na liście zyczeń dyrektora sportowego "Los Che", Miguela Angela Ruiza.
www.futbolnet.pl
-----------------------------------------
No i w sumie czemu nie? Jak chłopak i tak sobie za bardzo nie pogra w Chelsea |
_________________ av by woops
 |
|
|
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1196 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-01-22, 21:55
|
|
|
| jak dla mnie spore wzmocnienie dla Valencii no i napewno naprawa błędu jakim były przenosiny z Bawarii |
|
 |
pezet
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-01-22, 22:01
|
|
|
| uszol napisał/a: | | no i napewno naprawa błędu jakim były przenosiny z Bawarii | wg ciebie błędem było przeniesienie sie z Bawarii? Niby po co miał zostać grzać ławę? Chłopak miał nadzieje że przynajmniej sobie coś ugra w Chelsea a tam nawet nie chcieli go mieć w drużynie |
 |
|
|
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-01-23, 09:16
|
|
|
| uszol napisał/a: | | jak dla mnie spore wzmocnienie dla Valencii no i napewno naprawa błędu jakim były przenosiny z Bawarii |
Raczej błedem to nie było bo tak jak mówi pezet raczej ławka rezerwowych go czekała. Skoro Podolski nie gra to Pizarro raczej tym bardziej by nie grał..
A co do transferu do Valencii no może i by się przydał.. może on okazał by się chociaż częściowo lekarstwem na słabą grę Valencii w tym sezonie..niech próbuje |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
uszol

|
Wysłany: 2008-01-23, 09:42
|
|
|
| może i będzie dobrym transferem ale zauważcie że już jest tam Villa i Morientes więc nie sądze żeby to był najważniejsza formacja do wzmocnienia |
|
 |
pezet
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-01-23, 09:49
|
|
|
| uszol napisał/a: | | może i będzie dobrym transferem ale zauważcie że już jest tam Villa i Morientes więc nie sądze żeby to był najważniejsza formacja do wzmocnienia | A może chcą się przygotować do sprzedania pana Davida Kto tam wie ;P |
 |
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

|
Wysłany: 2008-01-23, 18:21
|
|
|
Niech postarają się o Jo z CSKA. Przynajmniej zwiększy się szansa na występy Dawida Janczyka. Ronald Koeman jest aktywny na rynku. Jak widać zależy mu na wzmocnieniu personalnie Valencii. |
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2008-01-23, 20:07
|
|
|
| Bugaj napisał/a: | | Niech postarają się o Jo z CSKA. |
Dzisiaj wyczytałem ze sprawa kontraktu już zaklepana, pozostało tylko dogadanie się z klubem. Czyli można śmiało powiedzieć że Jo się przeniesie na Estadio Mestalla. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2008-01-23, 20:41
|
|
|
| uszol napisał/a: | | może i będzie dobrym transferem ale zauważcie że już jest tam Villa i Morientes więc nie sądze żeby to był najważniejsza formacja do wzmocnienia |
Atak Valencii spisuje beznadziejnie w tym sezonie. Nie rzucaj samymi nazwiskami
| GruByZ napisał/a: | | Dzisiaj wyczytałem ze sprawa kontraktu już zaklepana, pozostało tylko dogadanie się z klubem. Czyli można śmiało powiedzieć że Jo się przeniesie na Estadio Mestalla. |
Ciekawe ile taki Brazylijczyk wg. Valencii jest wart? |

|
|
|
|
 |
uszol

|
Wysłany: 2008-01-25, 21:37
|
|
|
| i ciekawe czy znajdzie się w takiej lidze jak La Liga i to w Valencii w której zawsze jest ogromna presja wyniku |
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2008-04-07, 12:29
|
|
|
| Bugaj napisał/a: | | Ronald Koeman jest aktywny na rynku. Jak widać zależy mu na wzmocnieniu personalnie Valencii. | Może i aktywny, ale nie sprawdza się, jako trener "Nietoperzy". Valencia wczoraj przegrała z przedostatnią w tabeli Murcią - z klubem, który właściwie jest już zdegradowany. W związku z tym mam pytanie. Jak uważacie R. Koeman utrzyma pozycję trenera po sezonie? Moim zdaniem nie. Valencia zajmuje 14 miejsce w tabeli i ma już tylko 'iluzoryczne' szanse na puchary.
Ten znakomity niegdyś piłkarz, jako trener całkiem dobrze sobie radził na rodzimym podwórku, ale jego pierwsza praca poza granicami ojczystego kraju skończyła się niepowodzeniem - Benfica. Teraz sytuacja powtarza się w Valencii.
A więc - "Król własnego podwórka?" |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2008-04-07, 14:29
|
|
|
| Ja również jestem zdania, że nie. Zarząd Valencii da mu czas do końca sezonu, bo wszystko jest już stracone. Chyba, że te ostatnie 7 kolejek wygra... Lecz chyba nawet triumf w Pucharze Króla mu nie pomoże. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
duda6
Senior Av by woops

Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 734 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-04-07, 14:32
|
|
|
| Także jestem na nie. Tak jak powiedział Żelek nawet wygrana w Pucharze Króla mu nie pomoże. Ronald wracaj do Holandii!!!!!!!!!!! |

|
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2008-04-07, 22:15
|
|
|
| Ja myślę ze zostanie, przybył w połowie sezonu kiedy Valencia była w totalnym kryzysie. Zanim narzucił im swój styl gry trochę minęło, pozycja w lidze słabła to skupili się na PK, żeby chociaż grać w pucharach na następny sezon. Według mnie zostaje. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
|
|