Przesunięty przez: GruByZ 2008-08-29, 00:08 |
Ronaldinho |
| Autor |
Wiadomość |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2008-03-09, 22:32
|
|
|
duda6, dam ci małą radę, nie próbuj być na siłę obiektywny bo Ci to wcale nie wychodzi. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-03-10, 15:58
|
|
|
| duda6 napisał/a: | Jestem trochę też zdziwiony czemu jest osobny temat o Ronaldinho.
Takie coś powinno byc w temacie o Barcelonie. |
Akurat do tego bym się nie przyczepiał, jest dużo mniej ważnych temató na forum a Ronaldinho jest jednak piłkarzem wybitnym.. stosunkowo dużo się o nim pisze / rozmawia więc temat moim zdaniem jest całkiem użyteczny.. |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2008-03-25, 18:11
|
|
|
Z racji, że dyskusja nieco schodzi z tematu przewodniego czyli 'FC Barcelona' pozwolę sobie przenieść dalszą dyskusję tu.
| Leonardo napisał/a: | | W Milanie kategorycznie nie chcę Ronniego |
Ale to Milan z reguły był punktem skupu 'byłych' gwiazdorów Primiera Division: Rivaldo, Ronaldo, Redondo czy Seedorf dla przykładu, choć ten ostatni to troszeczkę na siłę.
| Leonardo napisał/a: | | a gdyby wzmocnił Inter byłbym strasznie niepocieszony. |
No tak, bo jego forma to wielka niewiadoma. W każdym razie potencjał ma ogromny. |

|
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2008-03-25, 19:51
|
|
|
Myślę, że to Interowi nie pomoże. W tym klubie piłkarzy z nazwiskami nie brakuje. Zresztą z Ronaldinho będą mieli tyle samo kłopotów, co z Adriano. Myślicie, że w Mediolanie nie brakuje dyskotek? Chyba, że przyjdzie do klubu taki trener, który "ujarzmi" Brazylijczyka. Osobiście w to wątpię, aby tak sławnemu, popularnemu i bogatemu piłkarzowi chciało się jeszcze ciężko pracować na treningach. |
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2008-03-26, 20:12
|
|
|
| Cytat: | Szykuje się sensacyjny transfer Ronaldinho?
Fenerbahce Stambuł, ćwierćfinalista piłkarskiej Ligi Mistrzów, jest gotowy sprowadzić Brazylijczyka Ronaldinho - poinformował jeden z niemieckich serwisów sportowych.
Zdaniem Roberto Carlosa, obrońcy tureckiej ekipy, Fenerbahce jest gotowe wyłożyć za gwiazdora FC Barcelona 90 milionów euro.
onet.pl | Myślę, że taki kierunek obrany przez Ronaldinho byłby faktycznie prawdziwą sensacją. Ale plotek jest wiele, więc trzeba będzie się wstrzymać do końca sezonu. Z drugiej strony życzę Turkom, aby udała im się ta transakcja. |
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2391 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2008-03-26, 20:21
|
|
|
| Wilk Stepowy napisał/a: | | Cytat: | Szykuje się sensacyjny transfer Ronaldinho?
Fenerbahce Stambuł, ćwierćfinalista piłkarskiej Ligi Mistrzów, jest gotowy sprowadzić Brazylijczyka Ronaldinho - poinformował jeden z niemieckich serwisów sportowych.
Zdaniem Roberto Carlosa, obrońcy tureckiej ekipy, Fenerbahce jest gotowe wyłożyć za gwiazdora FC Barcelona 90 milionów euro.
onet.pl | Myślę, że taki kierunek obrany przez Ronaldinho byłby faktycznie prawdziwą sensacją. Ale plotek jest wiele, więc trzeba będzie się wstrzymać do końca sezonu. Z drugiej strony życzę Turkom, aby udała im się ta transakcja. |
Skoro Fenerbahce potrafiło sprowadzić Roberto Carlosa to czemu nie Ronaldinho? Zresztą w tym klubie robi się kolonia brazylijska więc nie miałby problemów z wejściem do drużyny. Ja nie miałbym nic przeciwko. A co do kierunku to jeśli Ronaldinho chce się odrodzić moim zdaniem całkiem niezły. 90 mln€ to kwota mocno przesadzona. W tej chwili on jest wart z jakieś 30... |
|
 |
kamil87
Junior

|
Wysłany: 2008-03-27, 12:30
|
|
|
Prezes klubu chce stworzyć dobrą drużynę w Turcji i nie tylko nie mam nic przeciwko transferu Ronaldinho do Fener ale też można za taki budżet kupić kilku dobrych młodych piłkarzy a na pewno to byłby dobry marketing także dla Fener ale jak będzie przekonamy się później |
|
 |
Robin
Młodzik

|
Wysłany: 2008-04-13, 14:22
|
|
|
Ronalidinho pewnie ma juz tyle kasy ze niemusi patrzec do jakiego klubu idzie i czy bedzie wohule grac i tak bedzie zarobiac kolosalne pieniadze .
Niech idzie do Turcji , tam bedzie uwazany za super mega gwiazde
Szybko stanie sie ulubiencem kibicow |
|
|
|
 |
FC Mateusz
Młodzik FC Barcelona

|
Wysłany: 2008-05-01, 16:35
|
|
|
Czy to prawda że Ronaldinho ma odejsc z Barcelony bo co troche słysze że ma przejsc do jakiegos innego klubu czy to wogule prawda.Słyszałem już że ma przejsc do Chelsea, Manchesteru City, Milanu, Interu ostatnio nawet że do Realu Madryt |
|
|
|
 |
Bartek10
Młodzik

|
Wysłany: 2008-05-01, 17:15
|
|
|
| Ronaldinioh odjedzie to fakt a najprawdobodobniej wybierze albo ligę Angielską albo Włoską |
|
|
|
 |
Pula
Junior

Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 122 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 2008-05-03, 17:07
|
|
|
Ten stary Ronaldinho się już wypalił.Podobno ma przejść do AC Milanu za 35 mln ale walczy też Manchester City.
Według raportów napływających z Hiszpanii, włodarze Barcelony planują przebudować drużynę z Camp Nou. Z zespołem może pożegnać się aż dziesięciu piłkarzy.
Barcelona w ostatni wtorek przegrała z Manchesterem United i w konsekwencji nie zagra w wielkim finale Champions League. Ponadto w lidze też idzie im jak po grudzie. Na mistrzostwo już nie ma szans, ale Barca walczy jeszcze o wicemistrzostw kraju.
Coraz pewniejszym staje się fakt, że z Barcy odejdzie Ronaldinho, najprawdopodobniej do Milanu. Jednak o piłkarza walczy też Manchester City. Brazylijczyk ostatnio w ogóle nie pojawia się na placu gry i wydaje się, że będzie pierwszy "do odstrzału".
Kolejny zawodnik, który może zmienić barwy klubowe po sezonie jest Thierry Henry. Francuz jest cieniem zawodnika, któremu tak dobrze szło w Arsenalu. Przewiduje się że zawodnik może zagrać w amerykańskiej lidze MLS.
Nie wiadomo co czeka naturalizowanego Portugalczyka Deco. Sam zawodnik deklaruje chęć pozostania w Blaugranie. Jednak włodarze Dumy Katalonii chcą go sprzedać. Lilian Thuram zamierza w lipcu zawiesić buty na kołku, z kolei Edmilson najprawdopodobniej przejdzie do Villareal.
Rafa Marquez również jest zaliczany do grupy, która szykuje się do opuszczenia Camp Nou. Eidur Gudjohnsen i Gianluca Zambrotta powoli pakują swoje rzeczy. Prawie na pewno zmienią barwy klubowe. Włoch prawdopodobnie wróci do Serie A. Santi Ezquerro po w miarę udanym pierwszym sezonie w Barcelonie, praktycznie nie podnosił się z ławki rezerwowych. Ostatnim na liście jest Brazylijczyk Sylvinho. Brazylijczyk nie grał zbyt często, jednak jest zawodnikiem niezwykle uniwersalnym. Wcześniej bronił barw Celty Vigo i Arsenalu Londyn.
źródło-www.goal.com |
|
|
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-05-03, 17:44
|
|
|
| Pula napisał/a: | | Rafa Marquez również jest zaliczany do grupy, która szykuje się do opuszczenia Camp Nou |
O to w takim razie o tego zawodnika powinien zatroszczyć się Milano. Dobry zawodnik, a co najważniejsze obrońca. Nie kupować Ronaldinho tylko dać szansę Gourcuffowi. |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 3525 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: 2008-05-03, 19:09
|
|
|
| Pula napisał/a: | | Ten stary Ronaldinho się już wypalił.Podobno ma przejść do AC Milanu za 35 mln ale walczy też Manchester City. | Faktycznie Ronaldinho obniżył ostatnio loty, ale nie sądzę, aby się wypalił. To jeszcze nie taki stary piłkarz myślę, że jeszcze pokaże ile jest tak naprawdę wart. |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 2830 Skąd: Łomianki
|
Wysłany: 2008-05-03, 19:37
|
|
|
| Wilk Stepowy napisał/a: | | Pula napisał/a: | | Ten stary Ronaldinho się już wypalił.Podobno ma przejść do AC Milanu za 35 mln ale walczy też Manchester City. | Faktycznie Ronaldinho obniżył ostatnio loty, ale nie sądzę, aby się wypalił. To jeszcze nie taki stary piłkarz myślę, że jeszcze pokaże ile jest tak naprawdę wart. |
Ja jestem takiego samego zdania jak ty Wilku. Myślę, że potrzebuje zmiany otoczenia, a w Seria A przez dwa sezony mógłby być z niego naprawdę duży pożytek. Nie mniej jednak z Marquez nie jest wcale złym pomysłem. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
piotrek123
Trampkarz AvE BaRcA

|
Wysłany: 2008-05-03, 20:15
|
|
|
Gra Ronaldinho znacznie się pogorszyła. Wątpię, żeby jeszcze kiedykolwiek powrócił do formy... |
|
 |
|
|