|
Artur Wichniarek |
| Autor |
Wiadomość |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2008-01-18, 11:59
|
|
|
| matczm napisał/a: | | W rundzie jesiennej strzelał nawet co mecz gola, to co ty mówisz, że raz na miesiąc? |
w sierpniu. A mamy go powoływać za to co robił w sierpniu? równie dobrze można powołać Grzegorza Latę za to co robił w na MŚ '74 w Niemczech.
| matczm napisał/a: | | Może trochę przesadziłem, ale zobacz postawę Wichniarka i Mięciela. |
No, ale patrz kim od razu w Bielefeldzie stał się Wichniarek. Kapitanem. Porównuj raczej do Wichniarka tego Mięciela z Grecji, a nie z Bochum |

|
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2391 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2008-01-18, 23:12
|
|
|
| Pigeon napisał/a: | | Na pewno będzie to lepsze rozwiązanie niż powołanie Wichniarka wypalonego już w reprezentacji. |
Nie grał w niej 4 lata więc czemu zaraz wypalony? Moim zdaniem Wichniarek obecnie to najlepszy snajper Polski i należało mu się to powołanie.
| matczm napisał/a: | | Według mnie Championship jest lepszą ligą od ligi niemieckiej. |
nie no... nie wiem co powiedzieć! szok! jak można powiedzieć, że 2 liga angielska jest lepsza od Bundesligi? Może powiedz zaraz, że Rasiak jest co najmniej na poziomie Podolskiego. Czy to na pewno jest twoje zdanie czy się chciałeś przypodobać komuś?
| Pigeon napisał/a: | | chcesz ludziom wmówić, że Championship jest o wiele mniej wymagająca od Bundesligi? polecam obejrzenie kilku meczów. |
No wymagając to może i jest ale do poziomu Bundesligi im bardzo daleko. |
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2008-01-18, 23:25
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Nie grał w niej 4 lata więc czemu zaraz wypalony? Moim zdaniem Wichniarek obecnie to najlepszy snajper Polski i należało mu się to powołanie. |
wystarczyło mi, że widziałem jak grał te cztery lata temu i dziękuje - nie chcę już Artura w biało-czerwonej koszulce widzieć.
tzn. może dlatego, bo pamiętam jeszcze tego młodego Wichniarka z Widzewa?
Najlepszy polski snajper na chwilę obecną? Twoje zdanie, proszę bardzo.
| Cytat: | | No wymagając to może i jest ale do poziomu Bundesligi im bardzo daleko. |
przecież napisałem wyraźnie wymagająca. i uważam, że jest nieco niedoceniana ze względu, iż jest drugą ligą krajową. |

|
|
|
|
 |
Razjel
Junior

|
Wysłany: 2008-01-18, 23:46
|
|
|
| na razie nie ma co spekulowac na temat czy zasluzyl na to zeby jechal na mistrzostwa bo na razie na nie nie jedzie na 100% dostal jedynie powolanie na mecz z chechami i to po nim sie to wyjasni. na razie wiemy jedynie ze gra dobrze w klubie a znajac przyklady takie jak Rasiak czy Matusiak to o niczym nie swiadczy, klub a reprezentacja to dla wielu graczy dwa rozne swiaty i potrafia odnalesc sie albo tylko klubie albo tylko w reprezentacji a w klubie grzeja ławe. |
|
 |
nowot
Trener

Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 2189 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2008-01-19, 11:54
|
|
|
| Razjel napisał/a: | | na razie wiemy jedynie ze gra dobrze w klubie a znajac przyklady takie jak Rasiak czy Matusiak to o niczym nie swiadczy |
Przeciez Matusiak nie gra w klubie |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1196 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-01-19, 13:24
|
|
|
| u Rasiaka jest z tym gorzej niż rok temu często jest zmiennikiem albo jest zmieniany widac po grze Matusiaka czy Żurawskiego brak ogrania a Wichniara jednak nie |
|
 |
Razjel
Junior

|
Wysłany: 2008-01-30, 23:42
|
|
|
| Wichniarek zdobył bramkę dla Arminii Bielefeld w przegranym po dogrywce 1:2 meczu 1/8 finału piłkarskiego Pucharu Niemiec z drugoligową drużyną Carl Zeiss Jena. |
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2008-02-01, 18:22
|
|
|
Oczywiście niezmiernie cieszy zdobyta bramka Artura, ale przegrana Arminii z 2-ligowcem jest kompromitacją. |
|
 |
Kibic TSP
Junior

|
Wysłany: 2008-02-01, 20:42
|
|
|
| Szkoda ze Arminia przegrała ale cieszy ze chociaż jeden reprezentant zdobywa regularnie bramki w swoim klubie;) |
_________________ .....:::::PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA:::::..... |
|
|
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-02-01, 21:53
|
|
|
Regularnie to on nie strzela, to bodajże dopiero 6 bramka w tym sezonie. |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-02-01, 21:59
|
|
|
| matczm napisał/a: | | Regularnie to on nie strzela, to bodajże dopiero 6 bramka w tym sezonie. |
Strzelil siedem w lidze i dwa w pucharze. Wychodzi 9. Nie umiemy liczyc?
| matczm napisał/a: | | ale przegrana Arminii z 2-ligowcem jest kompromitacją. |
To nie Polska. Tam w 2.Bundeslidze graja druzyny, ktore z palcem w d... ogralyby pol Orangutan Extraklasy. Carl Zeiss Jena, to nie jest jakis outsider. |
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-02-01, 22:05
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Strzelił siedem w lidze i dwa w pucharze. Wychodzi 9. Nie umiemy liczyć? | No tak. Myślałem, że mniej. Ale 9 goli na ok. 20 spotkań to nie jest bardzo dużo, ale te bramki cieszą. | Ducsen napisał/a: | | Carl Zeiss Jena, to nie jest jakiś outsider. | Ja nie znam zbytnio tego klubu! |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-02-01, 22:08
|
|
|
| matczm napisał/a: | | Ducsen napisał/a: | | Strzelił siedem w lidze i dwa w pucharze. Wychodzi 9. Nie umiemy liczyć? | No tak. Myślałem, że mniej. Ale 9 goli na ok. 20 spotkań to nie jest bardzo dużo, ale te bramki cieszą. | Ducsen napisał/a: | | Carl Zeiss Jena, to nie jest jakiś outsider. | Ja nie znam zbytnio tego klubu! |
To jest Bundesliga, a nie Orange Ekstraklasa. Tu sie nie strzela 4 bramek w meczu (Jarka), bo obroncy nie graja na tak zenujacym poziomie. 9 w goli w rozgrywkach niemieckich to bardzo przyzwoita suma. A jak nie znasz C-Z Jena to po cholere wypowiadasz sie na jej temat. Nie widze sensu tego. Nie masz pojecia jacy pilkarze moga tam grac, a porazke nazywasz kompromitacja... |
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-02-01, 22:18
|
|
|
No bo to jednak jest coś, żeby 1 ligowiec przegrał z 2 ligowcem. Jednak Arminia jest nieco lepszym zespołem od Carl Zeiss Jena. Ale o tym w innym wątku. |
|
 |
duda6
Senior Av by woops

Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 734 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-02-02, 10:20
|
|
|
Artur gra znakomicie i nie wiem co oczekuje matczm od tego super napastnika.
Ja się cieszę że Leo Beenhaker daje mu szanse zagrac w reprezentacji. |

|
|
|
|
 |
|
|