Przesunięty przez: Czeski_ 2007-06-29, 10:32 |
Marcin Mięciel |
| Autor |
Wiadomość |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 3001 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2007-01-06, 21:07 Marcin Mięciel
|
|
|
W Grecji na dobre rozkręcił się Mięciel. W reprezentacji pojawiał się już z Bońka i nie sprawdzał się ale być może zasługuje na kolejny sprawdzian ?
Ile goli ma już na koncie ? |
|
 |
Broda
Reprezentant Polski il padrino

Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 1532 Skąd: z sieci
|
Wysłany: 2007-01-07, 12:02
|
|
|
| Mięciel prowadzi wraz z dwoma innymi piłkarzami w klasyfikacji strzelców w Grecji. Ustrzelił już chyba 10 brameczek. Moim zdaniem można by go było powołać na najbliższe mecze towarzyskie. |
|
 |
Grocal
Senior

Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Lip 2006 Posty: 516 Skąd: Łomża
|
Wysłany: 2007-01-07, 12:50
|
|
|
| Na pewno prędzej na powołanie zasługuje on lub Niedzielan niż Franek, zacięty na dobre. |
_________________ Tylko Łomża - ŁKS ! |
|
|
|
 |
chyn
Trampkarz chyn

|
Wysłany: 2007-01-12, 21:59
|
|
|
| Podobny jest do Wichniarka też przez jakiś czas strzeli troche i już do kadry. Chmiest też strzelił dużo i do kadry chyba mu daleko. Nie wystarczy chyba tylko strzelać trzeba miećjeszcze to co: szybkość, dobre gre głowa, być młodym i perspektywicznym. mieć dobre uderzenie itd. |
_________________ chyn |
|
|
|
 |
Masahiko
Trampkarz Sportonetowiec

|
Wysłany: 2007-01-13, 13:22
|
|
|
| chyn napisał/a: | | być młodym i perspektywicznym. |
oprzyjmy reprezentacje na trampkarzach u mnie w klubie grają nawet ładnie
Całe szczescie, że Beenhakker myśli troche inaczej |
|
|
|
 |
Grocal
Senior

|
Wysłany: 2007-01-15, 21:47
|
|
|
| Cytat: | | Podobny jest do Wichniarka też przez jakiś czas strzeli troche i już do kadry. Chmiest też strzelił dużo i do kadry chyba mu daleko. Nie wystarczy chyba tylko strzelać trzeba miećjeszcze to co: szybkość, dobre gre głowa, być młodym i perspektywicznym. mieć dobre uderzenie itd. |
Strzelił już 11 bramek w silnej lidze greckiej - to raz na jakiś czas?
Chmiest strzela w bananowej OE a nie w greckiej lidze z trzema drużynami w LM.
Mięciel bardzo dobrze dba o siebie i ma doskonałe testy wydolnościowe i szybkościowe, o jego uderzeniu chociażby z przewrotki mogli się przekonać chociażby w Borussi M., jest specjalistą od gry głową. Więc jak nie znasz jakiegoś zawodnika to nie pisz bezsensownych wniosków. |
|
|
|
 |
Broda

|
Wysłany: 2007-01-22, 18:54
|
|
|
GroCaL, wtedy Mięciel miał 10 goli na koncie. 11 strzelił teraz
| Kod: | Marcin Mięciel zdobył swoją 11. bramkę w lidze greckiej. Polak strzelił w 29. minucie gola dla PAÓK-u w meczu 18. kolejki greckiej A' Ethnikí. Jego zespół przegrał na własnym stadionie z liderem tabeli Olympiakósem SFP 2-3 (1-0). W drużynie z Pireusu od początku spotkania grał Michał Żewłakow.
Mięciel wraz z Rivaldo i Nikólaosem Liberópoulosem z AÉK-u przewodzi w klasyfikacji najskuteczniejszych strzelców.
źródło: 90minut.pl
|
|
|
 |
Broda

|
Wysłany: 2007-01-25, 18:26
|
|
|
Galatasaray SK zainteresowany Marcinem Mięcielem
Galatasaray SK poluje na Marcina Mięciela. Podczas ostatniego meczu PAÓK - Olympiakós SFP na trybunach zasiedli przedstawiciele mistrza Turcji. Nie był to pierwszy mecz, w którym skauci ze Stambułu oglądali polskiego napastnika.
- Dzwonił do mnie ostatnio Jacek Bednarz i prosił o miesięczną autoryzację właśnie dla Galatasaray - potwierdza Mięciel.
Piłkarz spisuje się w tym sezonie bardzo dobrze. Walczy z Rivaldo i Nikólaosem Liberópoulosem o tytuł króla strzelców. Wszyscy trzej mają obecnie na koncie po 11 goli.
- Galatasaray to wielki klub. Ma wspaniałą historię, kibiców i przede wszystkim piłkarzy. Dla mnie byłby to na pewno awans sportowy i finansowy. Przecież Galatasaray regularnie gra w Lidze Mistrzów. W Stambule byłem ostatnio z żoną, bo z Salonik mamy tam zdecydowanie bliżej niż do Aten. Podoba mi się miasto. Jest ogromne, kolorowe, tętni życiem, a ludzie są fantastyczni. Turcy są niezwykle przyjaźni i pomocni na każdym kroku. I co chwilę na ulicy spotyka się Polaka - mówi Mięciel.
źródło: 90minut.pl |
|
 |
Grocal
Senior

|
Wysłany: 2007-01-25, 19:40
|
|
|
| Sprawa jak najbardziej otwarta, choć Marcin sam podkreśla, że ma już 31lat i żonę w ciąży i taką przeprowadzkę musi mocno przemyśleć. Do Stambułu z Salonik bliżej niż do Aten, a byłby to niewątpliwy sportowy i finansowy awans. Powinien swoje 5 minut w jak najlepszy sposób wykorzystać. |
|
|
|
 |
Czeski_
Wice administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 3001 Skąd: Kłobuck
|
Wysłany: 2007-01-26, 15:36
|
|
|
| Myślę, że Mięciel powinien zostać w Salonikach. Faktycznie jest już stary jak na piłkarza i taka przeprowadzka może nie wyjść mu na dobre (patrz Frankowski). W Salonikach jest gwiazdą i niech tak zostanie. Najlepiej gdyby jeszcze w przyszłym sezonie pokazał podobną formę i przeszedł na emeryturę. |
|
 |
Broda

|
Wysłany: 2007-02-12, 10:43
|
|
|
Kolejny gol Marcina Mięciela
Piłkarz PAOK-u Saloniki - Marcin Mięciel strzelił jedynego gola dla swojego zespołu w przegranym 1-3 meczu z Apóllon Kalamariás. Polak wpisał się na listę strzelców już w doliczonym czasie gry. Było to jego dwunaste trafienie w lidze.
Polski napastnik prowadzi w tabeli strzelców wraz z Rivaldo i Nikólaosem Liberópoulosem. |
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2007-02-12, 13:07
|
|
|
Widziałem tą bramkę, normalnie klasa świaatowa. Piękna przewrotka ze środka pola karnego, można tylko oglądać i pozdziwiać |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Broda

|
Wysłany: 2007-02-12, 13:11
|
|
|
| Ja, niestety, nie widziałem tej bramy, ale słyszałem, że była przedniej klasy. Zresztą Mięciel już nie raz strzelał bramki wysokiej urody. |
|
 |
Grocal
Senior

|
Wysłany: 2007-02-12, 14:40
|
|
|
Broda, zajrzyj tutaj
Bramka w stylu Miętowego, na myśl nasuwa się porównanie z nożycami z Borussi M. Marcin zasłużył choćby na grę w sparingu, skoro powoływany jest młody, ale jeszcze niedoświadczony Piszczek. |
|
|
|
 |
Broda

|
Wysłany: 2007-02-12, 15:01
|
|
|
Dzięki Grocal za link. Pobrałem, obejrzałem i teraz mogę powiedzieć, że również widziałem tą bramkę |
|
 |
|
|