|
Grupa G |
| Autor |
Wiadomość |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 22 razy Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 3970 Skąd: MMz
|
Wysłany: 2008-08-28, 18:55 Grupa G
|
|
|
Grupa G
Sezon 2008/09
1. Arsenal Londyn
2. FC Porto
3. Fenerbahce Stambuł
4. Dynamo Kijów
Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:01
|
|
|
| jak tu widać bardzo silna grupa. Najbardziej chyba jednak odstaje od rywali Arsenal. Lecz Fenerbahce w zeszłym sezonie pokazał klase i teraz też zapewne będzie mocny. Porto też wyrobiona marka dobrze rozgrywają piłkę. Również Dynamo pokaże pazur sądzę Ukraińcy zawsze mają coś do powiedzenia. Lecz sądzę, iż pierwsze dwa miejsca będzie Arsenal i Fenerbahce. |
_________________ Jedno Serce, Jedno Bicie - Stara Dama Ponad Życie
 |
|
|
|
 |
kamil87
Junior

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:05
|
|
|
Ja również myślę jak mój poprzednik z grupy powinny wyjsc Arsenal i Fenerbahce lecz wszystko jest możliwe FC Porto i Fenerbahce będą walczyć o 2 pozycję bo 1 miejsce na 90 % zajmie młody kadrowo Arsenal |
|
 |
y.@
Junior

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:07
|
|
|
| kamil87 napisał/a: | Ja również myślę jak mój poprzednik z grupy powinny wyjsc Arsenal i Fenerbahce lecz wszystko jest możliwe FC Porto i Fenerbahce będą walczyć o 2 pozycję bo 1 miejsce na 90 % zajmie młody kadrowo Arsenal |
Zgadzam się z wami. Dla Dynama sukcesem będzie 3. miejsce, a pewnie jedynym czego dokona będą dwa lub trzy punkty... |
|
|
|
 |
J
Reprezentant Polski www.RWESSEN.com

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:23
|
|
|
Ciekawa grupa. Faworyci: Arsenal i Porto ale na moje któraś z tych ekip nie awansuje na rzecz Fener. Mój typ:
1. Arsenal Londyn
2. Fenerbahce Stambuł
3. FC Porto
4. Dynamo Kijów |
|
|
|
 |
Repta2
Senior

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:27
|
|
|
| Zgadzam się z J, że Fener powinno awansować razem z Arsenalem a na 3 miejscu będzie Porto. |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:45
|
|
|
Tutaj fawoeytem wydaje się być Arsenal. Natomiast zażarta walka stoczy się o miejsce nr 2. Porto i Fenerbahce to zespoły o podobnej klasie i nie ma zdecydowanego faworyta do drugiego miejsca. Natomiast brak awansu dla którejś z tych drużyn będzie sporym rozczarowaniem. Ja postawię tutaj na Fener, które przed sezonem dokonało wartościowych wzmocnień w postaci świeżo upieczonych Mistrzów Europy- trenera Aragonesa i napastnika Gueizy.
Tabela:
1. Arsenal Londyn
2. Fenerbahce Stambuł
3. FC Porto
4. Dynamo Kijów |
|
|
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 1196 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2008-08-28, 19:57
|
|
|
| faworytem jest Arsenal chociaż jest to bardzo nierówny zespół co udowodnił w tamtym sezonie jaki w tym zdażyła się już Gunners jedna wpadka , bardzo silnym zespołem jest Fenerbache i pretendentem do zajęcia 2 miejsca ale jak i Dynamo jak i FC Porto to silne drużyny i mogą powalczyc jak równy z równym z Arsenalem i Fenerbache. |
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 2694 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2008-08-28, 19:57
|
|
|
| To sobie Wenger z drużyną polata. Dalekie podróże mogą źle wpłynąć na samopoczucie niektórych piłkarzy, ale Arsenal to drużyna z najwyższej półki i mimo wszystko powinni sobie poradzić. Walka o drugą lokatę także powinna przysporzyć nam dużo emocji. Fenerbahce pokazało w poprzedniej edycji, że potrafią grać w piłkę a Porto ? Porto potwierdza to już od kilku lat regularnie goszcząc w Champions League. Jedynie Dynamo w odstawce.. |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2391 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2008-08-28, 20:17
|
|
|
Ciekawa grupa i mysle, ze Arsenal nie bedzie tutaj rozdawal kart, bo tak moze sie wydawac patrzac na nazwy tych druzyn. Kazdy dobrze wie, ze Fenerbahce to obecnie jedna z najlepszych druzyn wschodniej Europy (geograficznie ) jesli nie najlepsza i latwo skory nie sprzeda. Dlatego mysle, ze Fenerbahce wygra ta grupe, wlasnie przed Arsenalem - Porto powalczy z Dinamem o UEFA Cup. |
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 1439 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2008-08-29, 00:11
|
|
|
| Bardzo wyrównana grupa. Niby pierwszy powinien być Arsenal, ale ta drużyna jest bardzo nie równa. Mogą wszystkich zmiażdżyć, albo też się strasznie męczyć. Z trójki Fenerbahce, Porto i Dynamo postawiłbym na Portugalczyków, chociaż walka z Turkami będzie bardzo trudna, a gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta i w taki oto sposób solidne Dynamo zajmie drugie miejsce i sprawi nie lada niespodziankę. |
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2008-08-29, 00:37
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | Ciekawa grupa i mysle, ze Arsenal nie bedzie tutaj rozdawal kart, bo tak moze sie wydawac patrzac na nazwy tych druzyn. Kazdy dobrze wie, ze Fenerbahce to obecnie jedna z najlepszych druzyn wschodniej Europy (geograficznie ) jesli nie najlepsza i latwo skory nie sprzeda. Dlatego mysle, ze Fenerbahce wygra ta grupe, wlasnie przed Arsenalem - Porto powalczy z Dinamem o UEFA Cup. |
Mam takie samo zdanie. Dodam tylko, że walkę o UEFA dla mnie wygra Dynamo. Po tej zapaści i dominacji Szachtaru, zaczynają powracać... a pamięta się jeszcze jak szaleli kilka lat temu w LM i pokonywali takie tuzy jak chociaż Real. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Figol
Senior

|
Wysłany: 2008-08-29, 15:21
|
|
|
Bardzo wyrównana grupa ze wskazaniem na Arsenal i Fener.
Porto na pewno może w niej namieszać w poprzednim sezonie odpadli po dość pechowym meczu z Schalke ale tam bramkarz Niemców rozegrał chyba mecz życia i bronił piłki których obronić nie można, gdyby nie on mogło by się to wszystko inaczej potoczyć bo potem byłaby słaba w ubiegłym sezonie Barca i mogło by być różnie, na pewno Arsenal, Fener, Porto te 3 drużyny powalczą o awans, Ukraińcom nie daje żadnych szans bo przepaść dzieli tę drużynę od tej która kilka lat temu ogrywała takie potęgi jak np. Barca |
_________________ - Howard..WHY !?
- For Money !
 |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

|
Wysłany: 2008-08-29, 16:03
|
|
|
| Figol napisał/a: | kilka lat temu ogrywała takie potęgi jak np. Barca |
Nie wiem skąd wynalazłeś przykład Barcy, ponieważ Duma Katalonii nigdy nie grała z Szachtarem.! Nawet meczu towarzyskiego. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
Figol
Senior

|
Wysłany: 2008-08-29, 16:11
|
|
|
| GruByZ napisał/a: | Figol napisał/a:
kilka lat temu ogrywała takie potęgi jak np. Barca
Nie wiem skąd wynalazłeś przykład Barcy, ponieważ Duma Katalonii nigdy nie grała z Szachtarem.! Nawet meczu towarzyskiego. |
A skąd Ty Szachtar wynalazłeś przecież ja tutaj o Dynamo Kijów piszę
A jak wszyscy dobrze wiemy Dynamo kilka sezonów temu w LM ogrywało Barce jak chciało i ile chciało |
_________________ - Howard..WHY !?
- For Money !
 |
|
|
|
 |
|
|