|
Freestyle Motocross (FMX) |
| Autor |
Wiadomość |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2008-03-01, 23:54 Freestyle Motocross (FMX)
|
|
|
tak chciałem się zorientować, czy na forum również ktoś się interesuje tym sportem. jak to trafnie określa moja dziewczyna polega on na tym, że..."jeżdżą na motorach i świrują pawiana"
wczoraj i dziś w Libercu były zawody z serii Night of the Jumps. Niestety nie mogłem w tym tygodniu jechać do Czech...odbiję to sobie na NotJ w Katowicach poszperajcie sobie po zdjęciach i filmikach, ludzie są na prawdę niesamowici.
bo zrobić chociażby cliffhanger backflipa jak Bilko Williams, to nie lada sztuka
http://youtube.com/watch?v=lNCPNw9ibdU |

|
|
|
|
 |
Kubica
Reprezentant Polski /////////

|
Wysłany: 2008-03-02, 00:15
|
|
|
| Nie interesuję się tym, lecz wygląda to naprawdę, widowiskowo. Ci ludzie sporo ryzykują robiąc te tricki i właśnie, za to ich najbardziej podziwiam, mają wielką odwagę. |
_________________ Proud to be RED
You'll Never Walk Alone... |
|
|
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

Pomógł: 10 razy Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 1501 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 2009-02-10, 16:07
|
|
|
Jeremy Lusk nie żyje. Nie dokręcił IndianAir Backflipa (chyba, po uderzeniu w ziemie wyłączyłem filmik, nie chcę go oglądać drugi raz). Lusk trzasnął głową o ziemię i jeszcze oberwał motocyklem, który waży mniej więcej 100kg.
Wielki talent, w zeszłym roku złoty medalista X-Games. Trzeba jednak przyznać, że upadki na poważnych imprezach zdarzały mu się dość często... |

|
|
|
|
 |
|
|