Przesunięty przez: Czeski_ 2006-09-20, 12:42 |
Liga Grecka |
| Autor |
Wiadomość |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2008-03-02, 18:32
|
|
|
| red_devil napisał/a: | | Żuraw po raz kolejny bohaterem Larissy. miło się czyta takie informacje. oby tak dalej, więcej, częściej. |
i nie z karnego.
PS: Przepraszam, jeżeli Maciek sam wywalczył jedenastkę. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-03-02, 21:30
|
|
|
| Żelek napisał/a: | | red_devil napisał/a: | | Żuraw po raz kolejny bohaterem Larissy. miło się czyta takie informacje. oby tak dalej, więcej, częściej. |
i nie z karnego.
PS: Przepraszam, jeżeli Maciek sam wywalczył jedenastkę. |
Albo cię nie rozumiem,albo mówisz,że Żurawski nie strzelił gola z karnego.A z CZEGO??Z półobrotu?Strzelił z karnego i nie wywalczył karnego.Przewrócił się inny zawodnik.O. |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-03-02, 21:35
|
|
|
| Fabregas napisał/a: | | Albo cię nie rozumiem |
To rzeczywiście go nie rozumiesz. Żelkowi chodziło o to by w następnych meczach nie strzelał z karnych tylko lepiej jakby z akcji (tak wywnioskowałem). A szczerze to z Twojej wypowiedzi można zrozumieć jeszcze mniej niż z niezrozumianej przez Ciebie wypowiedzi Żelka.
Dobrze, że Żurawski strzela takie gole. Buduje sobie markę i pozycję w klubie. Teraz jestem pewien, że może poradzić sobie w reprezentacji byleby tylko nie grał jedynego snajpera... Najlepiej w duecie ze Smolarkiem tak jak niegdyś z Frankowskim. |
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-03-02, 21:40
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Fabregas napisał/a: | | Albo cię nie rozumiem |
To rzeczywiście go nie rozumiesz. Żelkowi chodziło o to by w następnych meczach nie strzelał z karnych tylko lepiej jakby z akcji (tak wywnioskowałem). A szczerze to z Twojej wypowiedzi można zrozumieć jeszcze mniej niż z niezrozumianej przez Ciebie wypowiedzi Żelka.
|
To ja ciebie nie rozumiem.Co się czepiasz??Co nie rozumiesz w mojej powyższej wypowiedzi,to ci wytłumaczę słowo w słowo.Nie wiesz co to półobrót?Toż to trik jaki stosuje słynny "CZAK NORIS".Nie wiesz co to znaczy,że nie wywalczył karnego?To znaczy,że on stał sobie i patrzył,jak kolega zostaje przewrócony w polu karnym przez przeciwnika.Rozumiesz? |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-03-02, 21:51
|
|
|
| Fabregas napisał/a: | | Ducsen napisał/a: | | Fabregas napisał/a: | | Albo cię nie rozumiem |
|
To ja ciebie nie rozumiem.Co się czepiasz??Co nie rozumiesz w mojej powyższej wypowiedzi,to ci wytłumaczę słowo w słowo.Nie wiesz co to półobrót?Toż to trik jaki stosuje słynny "CZAK NORIS".Nie wiesz co to znaczy,że nie wywalczył karnego?To znaczy,że on stał sobie i patrzył,jak kolega zostaje przewrócony w polu karnym przez przeciwnika.Rozumiesz? |
Twoja wypowiedź była dziwna, bo co ma Żurawski do półobrotu. Miał karnego z półobrotu trafić? Dobra i tak sam mnie nie zrozumiesz, bo skoro nie zrozumiesz tego, że trudno zrozumieć Twoją wypowiedź, to i nie zrozumiesz mojej wypowiedzi, bo będzie dla Ciebie niezrozumiała. Koniec wreszcie tego Off-Topu przynajmniej z mojej strony.
Wracając do ligi greckiej Rafał Grzelak niestety nie trafił do siatki do czego nas ostatnio przyzwyczaił, a jego Skoda Xanthi przegrała 2-1 z Paniniosem. W wielkim hicie kolejki AEK Ateny zremisował z Panathinaikosem 1-1, gole trafiali Rivaldo dla AEK i Postiga dla P'naikosu. Nie mam już więcej informacji o występach Polaków. Wiem, że Kalamaria, Murawskiego wygrała 1-0. A to wyniki:
AEK Ateny 1 - 1 Panathinaikos
Aris Thessaloniki 2 - 0 Atromitos Athinon
Larisa Ael 1 - 0 Iraklis FC (Żurawski)
Apollon Kalamarias 1 - 0 Veroia
Skoda Xanthi FC 1 - 2 Panionios
PAE Levadeiakos 0 - 3 OFI Kreta |
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-03-02, 22:18
|
|
|
| No właśnie,hehe,napisałem ironicznie,widać jak się znasz na języku polskim.Zero pomyślunku kolego.Zero.Napisałem to z domysłem,bo zrozumiałem,że Żelek powiedział,że nie strzelił z karnego,to odpowiedziałem z IRONIĄ,że pewnie z półobrotu strzelił.Wiesz co to IRONIA albo SARKAZM??Nie,to wikipedia czeka.Albo nauczycielka w szkole. |
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

|
Wysłany: 2008-03-02, 22:31
|
|
|
| Fabregas oczywiście mnie źle zrozumiałeś. Powiedziałem, żeby nie strzelał tylko z karnych, tak jak wywnioskował Ducsen. |
 |
|
|
|
 |
nowot
Trener

|
Wysłany: 2008-03-02, 23:46
|
|
|
Brawo Maciek W Celticu nie strzelil pierwszego karnego i pozniej coraz to trudniej mu było w klubie , mam nadzieie zeto bedzie dobry prognostyk na przeszłość |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

|
Wysłany: 2008-03-03, 18:06
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Koniec wreszcie tego Off-Topu przynajmniej z mojej strony. |
| Fabregas napisał/a: | | No właśnie,hehe,napisałem ironicznie,widać jak się znasz na języku polskim.Zero pomyślunku kolego.Zero.Napisałem to z domysłem,bo zrozumiałem,że Żelek powiedział,że nie strzelił z karnego,to odpowiedziałem z IRONIĄ,że pewnie z półobrotu strzelił.Wiesz co to IRONIA albo SARKAZM??Nie,to wikipedia czeka.Albo nauczycielka w szkole. |
i tak kolega jak widzę musi napisać swoje - i dobrze, przynajmniej jest większa szansa, że wylecisz stąd już niedługo. a sarkazm, był tak trafny, że nikt go nie zrozumiał, o wielki polonisto.
nie zauważyłem, by Ducsen się czepiał.
++++
dobrze, że Maciek strzela gole. zwycięski karny strzelony w 90 minucie na pewno wzmocni jego pozycję w klubie. i na pewno wzbudzi zainteresowanie w lepszych klubach greckich. |

|
|
|
|
 |
Fabregas
Senior Go Go The Gunners

|
Wysłany: 2008-03-03, 20:26
|
|
|
| nowot napisał/a: | Brawo Maciek W Celticu nie strzelil pierwszego karnego i pozniej coraz to trudniej mu było w klubie , mam nadzieie zeto bedzie dobry prognostyk na przeszłość |
Na przeszłość??Aha,czyli Maciek ma wehikuł czasu i chce ratować swoją karierę w Celticu...genialne,a na poważnie,to na pewno wróci mu forma,już się wstrzelił,2 gole w 3 meczach,więc naprawdę bardzo dobry wynik,na dodatek te gole przesądzały o zwycięstwie.Więc Maciek jednym słowem,zagrał 3 razy,a 2 razy uratował dupę Larissie.Ma mu co zawdzięczać. |
|
 |
Pula
Junior

|
Wysłany: 2008-03-09, 09:54
|
|
|
Maciej Żurawski może dzisiaj ponownie zostać bohaterem całej Larissy. Jego zespół zmierzy się z Panathinaikosem Ateny.
Polak już wie, jak to jest być uwielbianym przez greckich kibiców, bo w debiucie strzelił zwycięską bramkę w meczu z AEK Ateny. Takim samym wyczynem popisał się tydzień temu, gdy jego zespół pokonał Iraklis.
Teraz Żurawski zadanie będzie miał znacznie trudniejsze. Panathinaikos pewnie prowadzi w lidze. W ostatnich siedmiu meczach zdobył aż 19 punktów. W barwach drużyny z Aten raczej zabraknie polskiego bramkarza, Arkadiusza Malarza.
Początek meczu o godzinie 18.
Źródło: "Przegląd Sportowy" |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

|
Wysłany: 2008-03-09, 11:09
|
|
|
| Pula napisał/a: | | W barwach drużyny z Aten raczej zabraknie polskiego bramkarza, Arkadiusza Malarza. |
Może mnie ktoś oświecić czemu może zabraknąć Malarza ? Zła postawa w ostatnich spotkaniach czy kontuzja ? |
 |
|
|
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-03-09, 12:44
|
|
|
| Żelek napisał/a: | | Może mnie ktoś oświecić czemu może zabraknąć Malarza ? Zła postawa w ostatnich spotkaniach czy kontuzja ? |
Ten problem nazywa się raczej Galinović. Trener Panathinaikosu z pewnością uważa tego zawodnika za lepszego od Malarza. Chociaż też mnie trochę dziwi jak niegdyś wielki bohater ligi greckiej teraz grzeje ławę... |
|
 |
Pigeon
Reprezentant Polski G(o)łąb z Bytowa ;)

|
Wysłany: 2008-03-09, 13:54
|
|
|
| Ducsen napisał/a: | | Ten problem nazywa się raczej Galinović. Trener Panathinaikosu z pewnością uważa tego zawodnika za lepszego od Malarza. |
Raczej stosuje rotację wśród golkiperów co jest rzadko spotykanym zjawiskiem wśród trenerów bardziej znaczących klubów... |

|
|
|
|
 |
Paula
Junior Hłe hłe hłe.

|
Wysłany: 2008-03-09, 14:45
|
|
|
| Mecz Panathinakosu z Larisą puszcza Polsat Sport, tak więc będę miała okazję na własne oczy zobaczyć, jak spisuje się nasz el capitano w nowym klubie. |
_________________ ‘Love me or loathe me, I always work for the team’.
Jan Vennegoor of Hesselink |
|
|
|
 |
|
|