forum piłkarskie, forum pilka nożna
Forum Piłkarskie Strona Główna Forum Piłkarskie
Forum poświęcone szeroko pojetej piłce nożnej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Guinness show ! - Czyli piłkarze w krzywym zwierciadle
Autor Wiadomość
Leonardo 
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2008-07-19, 07:59   

.wps napisał/a:
- Fotoreportaż z imprezy u Leonardo

O może być dobre :mrgreen:

.wps
Senior
Łagodny jak baranek.

Wysłany: 2008-07-20, 14:03   

Za nami już 2 odcinki Guinness show. Póki co pani Tina powiedziała, że szybciej obejrzą nas Ryby niż ludzie, cokolwiek to znaczyło przygotowywałem się bacznie do kolejnego programu.
Zacznę może nasz 3 odcinek od fotoreportażu naszego fotografa Pigeona z imprezy u naszego "Don Leo" czyli Leonardo ! Jak bawily się ludzie na jego 18 ? Oto nasz materiał !

Tak, tak goście przybyli i czekali na solenizanta, od lewej Grubyz, duda, Żelek i Ducsen (Broń Boże nie mówię że to sztywniacym, widać imprezowicze czekają na procenty poprostu)

Można było w tym czasie oczywiście robić coś innego :

Ale większośc gości uczestniczyła w rozmowach, a to na ten a to na tamten temat.

Wybija godzina 10, a solenizanta wciąż nie ma. Zasłabł ? Nie, pudruje się poprostu i przygotowuje.
Tymczasem, Kubica dojeżdżał już pod dom Leonardo

Kiedy niestety złapał gumę, i 600 metrów musiał przejść sam.

matczm, Fabregas i Nedved też mieli swoją imprezę piętro wyżej :

Zasnęli przy pokemonach.
Wybiła godzina szczytu Leonardo w końcu się pokazał, impreza trwała dość długo, było sporo %, każdy dotarł na miejsce po imprezie jednak niektórzy mieli kłopoty.

Ale wszyscy wrócili, do domu. A czym ? To już inna sprawa.

Fotoreportaż z imprezy - red. wps
Zdjęcia - red. Pigeon

Historia na plaży Kubicy i ochroniarzy

Kubica z Pigeonem zdecydowali się pójść nad pobliską rzekę Łodzi. Pigeon spokojnie dotarł na miejsce i poznał odrazu Wiktorka. Po godzinie pływania, wzięli Freezbie które przyniósł Pigeon i rzucali nim do siebie. Jednak wcale nie było tak różowo. Pigeon rzucił Freezbie zbyt mocno, i te poleciało gdzie ? No niestety, na brzuch słynnej piosenkarki Gosi Michajewicz. "No to jesteśmy w dupie" Podsumował tą jakże niekorzystną sytuację Kubica. "E, ty rzuciłeś więc po to idz" "Chyba cię pogięło" odpowiedział Kubica. A aktorka nie czując Freezbie na brzuchu dalej się opalała. "Dobra zaraz to odzyskam" Kubica miał sprytny plan, wziął wędkę jakiegoś gościa i zaczął ściągać Freezbie do siebie. Był bardzo blisko, ale szczęście nie było dzisiaj w humorze. Gość, któremu Kubica zabrał wędkę to był słynny satyryk i prowadzący program "Szymon Lipiecki show" Szymon Lipiecki. Natychmiast zaczął wołać ratowników i ochronę "Straż ! ten mały mnie okradł" kubica rzucił wędkę na ziemię a Freezbie mocno dotknęło brzuchu pani Gosi Michajewicz. Ta niestety budząc się zaczęła krzyczeć "Ochrona, chcieli mnie napastować !" Pigeon i Kubica uciekali od jakiś 5 ochroniarzy. Najlepszy pomysł miał Wiktor opowiedział szybko swój plan pigeonowi i razem chlupnęli do wody. Ratownicy zrobili to samo, ale nie widzięli ani kubicy ani pigeona którzy chowając się pod wodą zdjęli sprytnie majtki dla ratowników i uciekli. "No to jedną wesołą gromadkę mamy z głowy, a co z Gorylami ?" Zapytał Kubica. Tym razem na sprytny plan wpadł Pigeon. Obok stała zjeżdżalnia, natychmiast kubica wziął swoją dużą poduszkę i zjechał, za nim wszyscy ochroniarze. Ale cóż, czasami jeden rozum potrafi być sprytniejszy niż kilka na raz. Kubica zjeżdżając zatkał pewien zakręt poduszką po czym wylądował i uciekł, a reszta ochroniarzy co prawda wykopała poduszkę ze zjeżdżalni, ale straciła szybkość i zjechali do wody minutę wolniej niż kubica. Chłopcy uciekli. Kubica dyszał, a Pigeon zapytał "e, a gdzie jest Freezbie ?" Po czym zaczęli wracać spowrotem na plażę.

woops : Witam w kolejnym wywiadzie ! Zaszyłem kanapę, i wprowadziłem klimę po co ? Po to, żeby dogodzić małemu buntownikowi, przed państwem Ducsen. Siemasz ziombel.

Ducsen : Siema

woops : Co tam w trawie piszczy ?

Ducsen : A nic specjalnego.

woops : To ten, może zacznę od żenującego żartu, jesteś gotowy ?

Ducsen : jasne

woops : Misio Pysio zjadł dziś Ptysia.
Przyszedł niedźwiedź i zjadł Misia.
Nie ma misia, nie ma ptysia.

(podirytowanie widowni)

Ducsen : Hahaha, naprawdę żenujące

woops : No, dobra -_-'. Może zacznę od prostego pytania, znasz jakiś sposób by zjeść ciastko i mieć ciastko ? Wczoraj umówiłem się z dziewczyną o 15, a o tej samej godzinie był mecz siatkówki. Wujek dobra rada działaj !

Ducsen : Zjedz ciastko idź do kibla, poczekaj moment i ciastko wraca, hmm..? A jak umówiłeś się wczoraj to po co dzisiaj mi tu płaczesz?

woops : To znaczy jutro, tak jutro.

Ducsen : Idź z nią do jakiegoś pubu gdzie siatkówkę pokazują. Eee drętwe to. Sam jej zrób pokaz siatkówki.

woops : no wiesz, ale do tego trzeba 2 osób - jak do tanga.

Ducsen : Jejku, może byś zadał jakieś sensowne pytanie, czas mija, a my gadu gadu o jakiejś siatkówce.

woops : W każdej chwili możesz wyjść ze studia (z przytupem)

Ducsen : Bardzo się cieszę, bo czuję, że już za chwilę będę musiał skorzystać z kibla.

woops : Niestety będzie z tym problem, bo naprawiają rury.Dobra nieważne, zajmujemy się sprawami kiblowymi a czas ucieka.

Ducsen : No to dawaj, czekam aż wreszcie powiesz coś sensownego dzisiaj.

woops : Do naszego programu dojdzie coś nowego, powiedz co sądzisz o nowym pomyśle sędzia Anna Maria Gutierrez

(fotomontaż mój)

Ducsen : Ej! Ja gościa pfu!Tę panią gdzieś już widziałem...

woops : Moźe na meczu Realu madryt ?

Ducsen : Nie oglądam meczów trzecioligowych zespołów. (poirytowany)

woops : 3 ligowe zespoły to ty możesz u siebie na wsi obejrzeć, real to poważna firma.

Ducsen : Tak, wystawienie ceny za jednego batonika zajmuje im 30 minut...

woops : Ajax podobno teraz dobrze podłogi czyści, szybciej niż pronto.

Ducsen : Tak, Ajax Cape Town od zawsze robił za sprzątaka w lidze RPAńskiej.

woops : taki mały fotomontażyk na szybko zrobiłem ja a przed chwilą dostałem od kamerzysty Żelka, dzięki Żeluś !

Ducsen : Przyznam, że mnie zatkało. Nie wiedziałem, że sprzedają to w Ajaxie, tzn. w Realu.

woops : sprzedają to w Barcelonce , pfuu .. w Biedronce. Mogę ci pare załatwić jak chcesz ?

Ducsen : Nie dziękuję, wolałbym żelki Haribo.

woops : Uważaj bo nam kamerzysta zaraz się wścieknie.Dobra my tu, gadu gadu a o nic sensownego cie nie zapytałem. Których userów na forum najbardziej lubisz ? A których najmniej. I podaj powody

Ducsen : Największy szacunek mam do nedveda. Chłopak naprawdę się starał, ale gniewni moderatorzy bali się, że wygryzie ich z posady i dali mu banika. Poza tym Pigeon, ale tylko kiedyś - jak grał ze mną w CSa, później jednak miał już dość kompromitowania się przeze mnie i skończył z CSem. I jeszcze Kubica, który skompromitował się przeze mnie na razie tylko 99 razy, ale co najważniejsze nadal gra!

woops : ja też cie nie lubie !

woops : No właśnie, a którrych userów najbardziej nie lubisz ?

Ducsen : Nie powiem, kto najbardziej mnie wkur..., bo pewnie byłoby to dla was zaskoczenie, ale Fabregas na pewno jest wysoko - takie lamy to tylko na forach. I ostatnio jeszcze symon, też jakiś taki dziwny huliganek.

woops : Daj spokój, chłopak ma 12 lat i się naoglądał za dużo meczy Arki Gdynia ot co. Powiedz coś o redaktorze, a co !

Ducsen : A, który to ten redaktor? A Roman Kołtoń, no wiesz jest cholernie przereklamowany, a jak oglądałem mecz Polska - Niemcy to nawet poszedłem włączyć sobie na drugim TV ZDF czy tam ARD, już nie pamiętam.

woops : ogólnie chodziło mi o redaktora tego programu czyt. mnie.

Ducsen : No tak zapomniałem, o najmniej ważnej osobie - powiem szczerze, że nawet Cię nie lubię, bo przedwczoraj kłamałeś, że nie możesz ze mną grać.

woops : Bo, telefon mi się popsuł. Dlatego nie mogłem z tobą grać w bierki przez telefon. Ale możemy dziś po programie spróbować.
Dlaczego, ajax Amsterdam, a nie FcB albo Chelsea ?

Ducsen : Bo AFC jest klubem - a FCB i CFC już nie.

woops : a FCB to niby co jest jak nie klub ?

Ducsen : Nie wiem, widziałem taki napis na magazynach.

woops : ..., ekhm no dobra. Odpowiedz coś o sobie, jaki jesteś na codzień a jaki na forum.

Ducsen : Trudno mi cokolwiek o sobie powiedzieć zważywszy na to, że praktycznie całymi dniami łupię w CSa i siedzę na forum. Mam 3 kolegów, którzy mi wystarczają i to chyba wszystko...

woops : wohoho, a na piwo z kim będziesz szedł ? w 4 osoby to nie ma przyjemności ...

Ducsen : Nie będę chodził na piwo, bo będę grał w CSa - proste?

woops : żałosne. Z takim podejściem to ty chłopie nie masz co nawet dziewczyny szukać, baa ... nawet chłopców. A może już kogoś masz ?

woops : Chodzi o chłopaka oczywiście.

Ducsen : Bardzo często robię za FreeFraga, przeważnie kiedy idę do ubikacji.

woops : Do ubikacji ? To teraz się w ubikacji masturbuje. Nie te czasy co kiedyś ...

Ducsen : Ja akurat przeglądam się w lustrze i poprawiam fryzurę... Joke naturalnie. Nie no - nie mam chłopaka, oni też za mną nie przepadają stąd mam 3 kolegów. Eee albo dajesz jakieś normalne pytanie, albo kończymy ten beznadziejny show.

woops : dobra poważne pytanie, do 1 zdania będzie się tyczyło, jak patrzysz w lustro to widzisz ufo ?

Ducsen : Nie, szukam końca świata.

woops : Patrząc na ciebie to można jedynie znaleźć brudną bieliznę a nie koniec świata, masz jakieś upodobania kinowe ?

Ducsen : Eee bez takich ok? Nie jest ze mną aż tak źle. A TV nie oglądam, bo gram w CSa, przerywam tylko jak leci Pierwsza Miłość.

woops : jezuuuu ludzie spuście bombe, temu człowiekowi sie wszystko z CS'em kojarzy.

woops : W snach pewnie też grasz w CS'a na de_duście ?

Ducsen : Nie lubię dustów, są do dusty? Na tych mapach grałem już 50000 razy dlatego mi tak zbrzydły...

woops : Dobra sprawy cs'a zostawmy na później, ostatnie pytanie. Dostajesz admina na 24 godziny, co zmieniasz na forum ?

Ducsen : Banuje kalifa żeby nie mógł mi zdjąć admina i mam go na dożywocie, a nie 24h. A tak na poważnie Fabregas i kilku innych dostało by bana na 1h, oj sorka, zapomniałem że to nie CS, a poza tym dział Moderator bylby najważniejszy i wszystkich modów bym wymienił, bo tworzą zbyt duże zagrożenie.

woops : Jezu co za strateg, idź do Benhakeera powiesz że jesteś lepszy niż Ulatowski.

Ducsen : Wiem, że gdybym ja prowadził kadrę bylibyśmy Mistrzem Świata, ale nic nie mówię, bo jeszcze Żelek się obrazi, przecież to on jest mistrzem FMa. Nie miałem tu na myśli oczywiście nic negatywnego - zapewniam.

woops : Zmiotko, powiedz mi jeszcze na koniec coś takiego. Przeoczyłem w środku wywiadu coś takiego "Nie powiem, kto najbardziej mnie wkur..., bo pewnie byłoby to dla was zaskoczenie" skoro jest to kontrowersyjny program, to wal ! i szczerze, podaj argument.

Ducsen : Hah, musiałeś do tego wrócić. Oczywiście najbardziej wkur... mnie kalif, bo mi nie daje admina! . Mam nadzieję, że mnie kalif po tym nie zbanuje, jak to ja już przywykłem - powiem, że to żart. Chodzi mi o zwykłego usera, a o kogo to za jakiś czas się przekonacie. Tak w ogóle za chwilę mam samolot do Hockenheim więc lepiej kończmy.

woops : Niestety nie mogę skończyć, bo Tina mi teraz truje przez ten mikrofonik że mamy wysoką oglądalność i musisz mi to zdradzić kolego, to zagramy w CS'a jeżeli to powiesz.

Ducsen : Macie może wodę?

woops : mamy tabletki gwałtu, więc jak szybko mi czegoś nie powiesz to nici z wody, baa ... nici z dziewictwa.Więc gadoj młody, gadoj !

Ducsen : Nie powiem, i szybko kończ ten shitek, bo samolot do Hockenheim mi ucieknie, a mam przecież bilet dla vipów.

woops : Dlaczego nie chcesz powiedzieć, boisz się że ta osoba cię złapie i znajdzie ?

Ducsen : Fabregas już ma moje IP i mnie ściga . Po prostu nie chcę o tym mówić teraz - uszanujesz to?

woops : niestety nie, bo chcąc uczestniczyc w wywiadzie do tego cholernego programu musisz się liczyć z trudnymi pytaniami

Ducsen : Ok, ja będę już się zmywał, bo słyszę niezwykły głos Borowczyka tzn., że samolot już startuje. Narka i dzięki wielkie za zabranie mi godziny na pieprzenie w jakimś głupim show. Zaprosisz mnie, za 30 odcinków to może Ci powiem

woops : Już cię nie zaproszę. W studiu gościliśmy dzisiaj Ducsena, program teraz będzie obejmował coś nowego teraz to wy będziecie wybierać poprzez głos sms kto będzie naszym kolejnym gościem.
wysyłając sms o treści dom dzieck ... a to nie to, jeszcze raz.

Wysyłając sms o treści "J" wybierasz Jose by uczestniczył w programie, wysyłając sms o treści "Fabregas" wybierasz Fabregasa by uczestniczył w kolejnym odcinku show.
Oczywiście to wszystko pod numer 72778 - 1,44 (+ VAT)

Możecie też poprostu napisać na forum. Trzymajcie się !. Ciao.
Zamknij babo mordę, bo nie znasz się na samplach

Kubica 
Reprezentant Polski
/////////

Wysłany: 2008-07-20, 16:18   

Haha, fotoreportaż genialny :mrgreen: . Historyjka i wywiad też trzymają wysoki poziom :smile: . Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to najlepszy odcinek Guinness show jaki dotychczas wyszedł :wink: .

You'll Never Walk Alone...

duda6 
Senior
Av by woops

Wysłany: 2008-07-20, 16:25   

Ja także tak uważam...aha swój głos oddaje na Fabregasa.

GruByZ 
Prezes
El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2008-07-20, 19:12   

Dopóki nie dojechałem do wywiadu, również uważałem ten odcinek za najlepszy. Niestety wywiad mnie rozczarował, wps. oczywiście starał się, ale Ducsen to chyba tak na odwal. :neutral: :wink:

Ja też chcę Fabregasa! :mrgreen:
72778 - "Fabregas"

El Nino
Reprezentant Polski

Wysłany: 2008-07-20, 19:13   

Kubica napisał/a:
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to najlepszy odcinek Guinness show jaki dotychczas wyszedł .

W pełni się z tym zgadzam. Najlepsze były chyba zdjęcia, choć wywiad też niczego sobie. Jednym słowem SUPER.

Leonardo 
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2008-07-20, 19:21   

Genialne po prostu :D Mówię wam balecik był taaaaki :D

J 
Reprezentant Polski
www.RWESSEN.com

Wysłany: 2008-07-20, 19:23   

No no no prowadzący trzymasz poziom ;-) czekamy na kolejny odcinek.

Werder Und Essen niemals vergessen!!!
--------------------------

.wps
Senior
Łagodny jak baranek.

Wysłany: 2008-07-20, 20:24   

GruByZ napisał/a:
wywiad mnie rozczarował, wps. oczywiście starał się, ale Ducsen to chyba tak na odwal

Bo on jakiś inny jest :???:

Dzięki mia fani, w następnych odcinkach oczywiście nowy program sędzia Anna Maria Gutierrez

pezet
Reprezentant Polski

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-07-20, 22:28   

Kurde aż się dziwie że o mnie jeszcze nie zrobiłeś :P A co do "show" powiem krótko jest eleganckie ;D a fotorelacja u Leo zmiażdżyła :lol:

.wps
Senior
Łagodny jak baranek.

Wysłany: 2008-07-22, 08:37   

Czas zapowiedzieć ostatni przed moim wyjazdem odcinek, na ten czas wyznaczę na jeden odcinek jedną osobę która zrobi program, będzie to mój zastępca, a kto ? powiem w piątek. No właśnie, a w piątek :

- Sędzia Anna Maria Gutierrez (pt : "podrapał mnie kot !")
- Wróżka izaura, czyli co przepowiedziała pezetowi ?
- i na koniec super wywiad, jeżeli uda mi się go w to wciągnąć to wywiad przeprowadzę ... z Fabregasem ! Zapraszam.

.wps
Senior
Łagodny jak baranek.

Wysłany: 2008-07-25, 10:59   

A to już kolejny 4 odcinek Guinness show, jak narazie jest całkiem nieźle z oglądalnością więc jeszcze sobię posiedzę troche na antenie. Już w środe kolejny program, ale nie ja go zrobię, a kto ? Nie hamilton, nie Massa nie Raikkonen, a ... no właśnie pomyślcie chwilę i sami się domyślicie.

Może zaczniemy od programu Anna Maria Gutierrez, byliśmy świadkami skandalicznego wydarzenia, panią Barbarę podrapał kot ! Sędzia Anna Maria po przerwie roztrzygnie tę sprawę.

Anna Maria Gutierrez

Spotkaliśmy się, tu by osądzić winnego kota za podrapanie pani barbary oraz podopiecznego kota Bugaja.

"Zaczynam przewód sądowy udzielam głosu prokuratorowi"
"Feralnego dnia 22.07.07 r. zdarzyła się rzecz tragiczna, oskarżony filemon oraz jego właściel Bugaj który jest zarazem jego adwokatem idąc przez park zauważyli panią Barbarę, kot celowo wskoczył na jej obszerny biust i podrapał jej twarz robiąc aż 2 szwy ! Pani Barbara jak i Prokurator domagają się kary od dożywocia do niewolnictwa w Ekwadroskiej Sonie i zamieszkania jednej celi razem z Majkelem Skofildem, czy zarzuty są jasne ?"

Bugaj : Mój klient nie ma zamiaru odpowiadać na trudne pytania"
Kot " Miau"
Prokurator : W takim razie, poprosimy na salę 1 świadka panią Barbarę.
p. Barbara : "Dzień dobry"
Prokurator : Proszę opowiedzieć jak to się stało
p. Barbara : "Panie, ide przez park patrzę jakiś zapchlony kot mi wskakuje na cyc i mnie drapie, pozatym uszkodził moją fryzurę"
Bugaj : "Absurd ! Fryzura pani Barbay była w opłakanym stanie już wcześniej, widocznie strzygł ją jakiś pijany fryzjer i ją ogolił ot co"
p. Barbara " Ja ci dam gnojku !"
Anna Maria : Proszę o spokój, czy kot rozumie całą sytuację ?
kot : "Miau"
Bugaj : Więc, wcale tak nie było teraz przedstawię swoją wersję wydarzeń. Poszliśmy razem z kotkiem do parku żeby zrobił kupkę, kotek zobaczył nadlatujące Ufo przestraszył się wlazł na drzewo a tam siedział głodny ekolog z doliny rozpudy no i on chciał go zjeść, kotek zeskoczył z drzewa niefortunnie spadają na spadochron ... y to znaczy piersi pani barbary i machnęła mu się 3 razy w bok ręka"
Anna Maria : Aha.

(Chwila ciszy)

Prokurator : Powiem Braciom Greem , że opowiada pan świetne baśnie, może nawet dostanie pan oskara.
Bugaj : Dziękuję.

(Chwila ciszy)

Anna Maria : To, może na salę poprosimy kolejnego świadka Grubyza.
Proszę podać swoje dane.
Grubyz : Mieszkanie Wa-wa 5 piętro, szumska ulica jak chcesz mnie szmato dopaść to lepiej wal stąd kica.
Anna Maria : Co za bezczelność ! Nie tym tonem
Grubyz : Nie jestem sokołem ani ponem.
Anna maria : Żartów się panu zachciało ?
Grubyz : Jeżeli masz skur.ysynu w głowie tak mało, to lepiej weź dode i tego nie słuchaj, przy blokach o 15 nawet nie dam ci buha.
Anna maria : Proszę o wyprowadzenie świadka z sali rozpraw.
Grubyz : Chcesz mnie wyrzucić kur*wo ? nie będzie tak łatwo, broń w spoczynku zostawiam bardzo rzadko !

(Policja wyprowadziła świadka z sali rozpraw)

Anna maria : To, może poprosimy kolejną osobę która widziała to zdarzenie. Na salę poprosimy dudę.
duda : Nic nie wiem.
Anna maria : Spokojnie, niech pan powie co pan wiedział.
duda : Nic nie widziałem, nic nie słyszałem.

Anna maria : Bezsensu, proszę przyprowadzić kolejnego i ostatniego świadka czyli ekologa z doliny rozpudy który był wtedy na drzewie kubę.
kuba : No więc było tak, pan Bugaj szedł z kotkiem, ten zrobił swoje potrzeby potem w nie wdepnął i potem ...
Anna maria : Do sedna.
kuba : On wsko ...

I nagle Bugaj wyciągnął zza pleców pokaźną sumę pieniędzy.
kuba : On wsko ... czył na drzewo, po czym go wystraszyłem a on spadł na piersi pani barbary, tak tak właśnie było.

Anna maria Gutierrez : W takim razie udzielam głosu panu prokuratorowi
Prokutator : Ma pan wielkie szczęście, że przyszedł tu ostatni świadek - ale razem z Lincolne, Majkelem i panią Barbarą cię dopadniemy ty głupi kocie, pamiętaj zrobię z ciebie futro !
Anna Maria Gutierrez : O boże, boli mnie już głowa czy to wszystko ? W takim razie nie daję nikomu kary wszyscy wynocha ! A Real i tak jest najlepszy.
Bugaj : Barcelona.
Anna Maria Gutierrez : Otwieram na nowo przwód sądowy po ropatrzeniu wszystkich za i sprzeciw wysyłam pana na misję ratowania pigmejskich dzieci do kambodży, po powrocie ma pan szansę ubiegać się o warunkowe zwolnienie i w najlepszym wypadku może pan trafić do łazienki maćka z klanu by umyć mu podłogi niczym niewolnica izaura a potem będzie pan musiał znaleźć śrubokręt i się wydostać, wyrok jest prawomocny zamykam przewód sądowy.

Nim Bugaj zdołał jeszcze coś wyjąkać już był w Afryca i próbował znaleźć wspólny kontakt z pigmejskimi dziećmi. Koniec.

(* Uwaga, w programie zostały umieszczone teksty O.S.T.R'a oraz Pana Duże PE)

Co przepowiedziała wróżka pezetowi

Pewnego wesołego dnia, pezet udał się do wróżki ponieważ rozmyślał nad swoją przyszłością, długo się wahał.
"A co jak przepowie że jutro zginę ? Będę żył w ciągłym strachu, albo gorzej co jak przepowie że Real przegra z Barcą ! na Santiago Bernabeu"
Jednak się zdecydował, był już u wróżki.
"Dzień dobry"
"Maciej ?"
"Nie"
"Piotrek ?"
"Nie"
ee, masz w imieniu literkę a, p, o, e, i , d, w, g ?
"Tak, mam jest pani neizła"
"W jakiej sprawie tu przyszedłeś młody człowieku"
"Ogólnie w sprawie przyszłości"
"Dobrze, spróbuję ci coś przepowiedzieć, co dokładnie chcesz wiedzieć ?"
"Jak będzie wyglądała moja żona ?"
"No cóż, zapytam magicznej kuli" odpowiedziała i wzięła kulę która świeciła się promienistym światłem, pezet niewierzył własnym oczom to było bardzo realistyczne światło wyglądające jak promienie słońca.
" Magiczno kulo Samse, perne, cone, serne ! , uuuu"
"Co, coś nie tak ? Będzie brzydka ?"
"Brzydka"
"Bardzo ? "
"Okropna, prawdziwa brzydula"
"A chociaż inteligentna ?"
" W życiu ma więcej szczęścia niż rozumu"
"Bogata ?"
"Ukończyła wyższą szkołę przybijania gwoździ w części drewniane"

pezet już chciał opuścić to miejsce myśląc, że jego urokowi nie oprze się żadna, ale został dla kolejnych kilku pytań.

"Jaki będzie wynik Barcelony z Realem madryt na Santiago Bernabeu ?"
"Ooo, przewiduję 5:0 dla Barcelony"
"O nie ! a kto będzie strzelał gole ?"
"Ronaldinho x3 i Deco x2"
"Przecież ich już nie ma w barcelonie"

Wróżka była już cała czerwona i szeptem powiedziała do swojego mikrofoniku ukrytego w bluzce "Mietek, co ty mi podpowiadasz" mówiąc to nie domykała prawej częsci ust i ironicznie się śmiała.
"Eee, ale wrócą"
"Wrócą ? "
"Tak wrócą"
"Przecież nie mogą, dopiero w kolejnym okienku transferowym"
"Młody człowieku, czas mija więc się sprężaj z pytaniami, jak mówię że wrócą to wrócą.
"Gdzie będę pracował ?"
" W Galeriach w wielkich miastach, być może nawet w Galerii Krakowskiej !"
"Wow, a kim będę ? Sprzedawcą ? Czy może sam założę jakiś sklepik"
"Pucybut"
"Pucybut ?"
"Tak, ukończysz tylko technikum i wpadniesz w złe towarzystwo, raz tak się zaśpasz że napiszesz wiersz"
"To niemożliwe, Boże jakie życie potrafi być okrutne !"
"Oj potrafi, moje światło gaśnie"
"Gaśnie ?"
"Aura się kończy i gaśnie"
"To ja już pójdę"

Pezet szedł i trzymał się za głową a wróżka ? No cóż, po wyjściu chłopca powiedziała tylko jedno
"Mietek, włóż baterie do tej cholernej kuli bo gasnąć zaczyna"

I po krótkiej przerwie wywiad, z Żelkiem !

Wywiad z Żelkiem

woops : Witamy po przerwie naszego programu, dzisiaj gośc specjalny człowiek który udziela się na forum bardzo często, tym razem mam zamiar przeprowadzić kulturalną rozmowę na poziomie ! tak, tak przed państwem żelek (burza braw)
Żelek : Witam
woops : Zelek ja zawsze na początku dostaje odchyły więc wybacz że cię o to zapytam, pikaczu czy rajczu ?
Żelek : Oczywiście, że Pikachu !
woops : No, elektrowstąrz i te sprawy, a teraz coś z seri żenujący żart prowadzącego jesteś gotowy ?
Żelek : Jasne.
woops : Co powie kibic realu na artykuł z takim obrazkiem

i podpisem pod nim : Hleb w Barcelonie ?!
Żelek : ?
woops : - bułki w realu, huehueh.
Żelek : -_-' (patrząc ironicznie)
woops - ten, no dobra to może poruszmy temat najlepszej drużyny świata.
Żelek : Southampton ? Bo z tego co wiem mają najlepszy duet napastinków na świecie.
woops : Gdzie, chodziło mi o Izolator Boguchwała. Oni to dopiero mają superduet.
Żelek : Masz tam wtyki, bo szukam klasowej drużyny ?
woops : Jestem trenerem ale mamy tylko 11,50 na transfery zarząd nie jest zbyt hojny
Zelek : Jestem wolnym strzelcem ! Wystarczy zapas Bebiko Junior na każdy mecz i mogę do was dojść.
woops : hmm, mogę dać piłeczkę ping-pongową trochę wgiętą i ... a niech będzie Dan Mleko od Danone plus jeszcze krople do nosa otrivin. co ty na to ? zawsze wiedziałem że jestem świetnym managerem
Zelek : Chyba sobie ze mnie kpisz ! Za to ty możesz ściągnąć tego "Żelusia" z Manchesteru, ale nie tego z Łomianek !
woops : ekhm, no dobra sprawy transferu po programie. Opowiedz nam coś o sobie, jaki jesteś w życiu codziennym a jaki na forum ?
zelek : Ciężkie pytanie. Tu i tu staram się być sobą. Dziwne, bo na forum takiego mnie lubią, lecz poza nim mam tylko grupkę wspaniałych kumpli, a reszta ma mnie za kogoś dziwnego, zresztą dużo teraz na świecie dwulicowych cwaniaków.
woops : No paradując w samych slipach po ulicy raczej mają powody by uważać cię dziwnym ...
Żelek : Zapomniałeś o podkolanówkach i jednym trampku !
woops : To coś bardziej a'la emo.
żelek : Nie. Ja mam swoje własną grupę społeczną. Są w niej Fabregas i kilku ludzi jego pokroju. Nazywamy się Internetowe Pokemony !
woops : A ty wiesz, że miałem Fabregasa do studia zaprosić ?
Zelek : Wspominał mi na ostatniej imprezie sponsorowanej przez Pampers. Ale za to masz przyjemność gościć szefa i założyciela grupy.
woops :On teraz siedzi za kurtyną i to słyszy, musiałem go czymś zająć to pokemony na dvd mu włączyłem.
Żelek :Będę mógł obejrzeć po zakończeniu rozmowy ? Nie potrzebnie mówiłeś, teraz będę myślał tylko o jednym. Czy zespół R pokona Asha, czy ten sobie poradzi. Można prosić coś mocniejszego ?
woops :mamy wodę sodową
Żelek : Nie potrzebuję, już mi dzisiaj odbiła. Naprawdę nie masz nic innego ? Przy okazji duszno tutaj, mógłbyś poprosić o wibrat tfuu... wentylator.
woops :tam nina dmucha ciągle bo wentylatora nie zakupiliśmy, nie stać nas. A coś mocniejszego ? A chcesz zemrzeć mały ?
Żelek :Możemy nie mówić o mojej wadzie genetycznej ?
woops :Możemy, chociaż ja np. mam platfusa. Ups, wygadałem się.
Żelek : To jednak coś nas łączy !
woops :Ale ja jestem przystojniejszy. Dość gadania i pier .. dzielenia o szopenie może teraz zapytam cię kogo z naszym userów najbardziej lubisz i dlaczego jestem aż taki zajebisty ?
Żelek :Poważne pytanie, poważna odpowiedź. Najbardziej to chyba GruBy'ego, Pigeona, Wilka Stepowego. Resztę porządnych userów także, na pewno wiecie o kogo chodzi. Ty rośniesz w moich oczach, nie powiem, ale do zajebistego Fabregasa i jego tekstów jeszcze trochę Ci brakuje.I oczywiście resztę porządnych userów też lubię.
woops : Coś ty się tego fabregasa tak uczepił ? Porządny chłopak, bluzgatora nawet ma. Dobra powiedz mi trochę o tym jakiej muzyki słuchasz ?
Żelek : Muzyki słucham dużo, jak mam kompa włączonego to zawsze coś leci. Swojego ulubionego klimatu nie mam. Najbardziej patrzę na słowa i podkład muzyczny. Jeżli to doskonale współgra to świetnie. Najbardziej podoba mi się utwór "Perspektywy", nie wiem czemu bardziej od utworów O.S.T.R . Lubię także hity Gracjana Roztockiego i Spacjana Gospolskiego. Nie nawidzę metalu.
woops :Kogo hity ?
Żelek : Nie znasz Gracjana Roztockiego i Spacjana Gospolskiego ?! Puszczali nawet na Poltasie !
woops :Nie oglądam poltasu ...
Żelek : Ja od zmiany nadajników też. Nie potrafię przestroić tego różowego pudła !
woops :U ciebie na różowo ? A u mnie tylko mrówki latają, jedynie trwam mogę oglądać bo oni są bezpłatni chociaż po 1 miesiącu oglądania przyszedł do mnie rydzyk i powiedział, żebym zapłacił z gry za kolejne miesiące bo ch oferta przewidywała tylko 1 miesiąc gratis. Może już skończymy ? Czy chcesz kogoś pozdrowić ?
Żelek :Jak chcesz wyjść to wychodź, ja zostaję z Fabregasem i oglądamy Pokemony. Pozdrowić ? Chętnie. Pozdrawiam moję kopię, C.Ronaldo, a także FC Barcelonę, marzącą o zdobyciu Mistrzostwa Hiszpanii.
woops :Ja pozdrawiam mamę, psa i fabregasa za to, że dzielnie oglądał pokemony i był grzeczny.
woops : Żegnajcie !

Kolejny odcinek poprowadzi Kubica pod moją nieobecność, żegnajcie ! ;*

Ducsen 
Trener

Wysłany: 2008-07-25, 11:59   

Woops ty lepiej rób co odcinek fotoreportaże, bo one są 3x lepsze niż cała reszta.

Dzisiaj przeciętnie, wywiad chyba najlepszy. :razz:

Repta2 
Senior

Wysłany: 2008-07-25, 12:05   

Fajny odcinek :) mam nadzieję że Bugaj wróci do nasz jeszcze w tym roku :D Żelek ma fajne texty w wywiadzie :) ale odcinek mimo wszystko troszkę gorszy od poprzednich.

El Nino
Reprezentant Polski

Wysłany: 2008-07-25, 12:53   

Odcinek fajny, ale poprzedie bardziej mi się podobały. Najlepszy był wywiad z Żelkiem.

Odpowiedz do tematu