Zamknięty przez: Leonardo 2008-07-14, 09:37 |
Pilkarze.TV - Czyli wywiady z userami ! |
| Autor |
Wiadomość |
woops
Senior my ico. :*

|
Wysłany: 2008-01-28, 21:54 Pilkarze.TV - Czyli wywiady z userami !
|
|
|
Nowy program informacyjny ruszył ! Tym razem będzie to "Pilkarze.TV" W tym programie będą zamieszczane wywiady z userami. Dla uatrakcyjnienia naszego TV userzy, mogą wysyłać własne pytania do udzielającego wywiadu użytkownika, pierwszy odcinek z szefem wszystkich szefów, czyli kalifem ! , w następnych odcinkach wprowadzam opcję "Własnych pytań" Szczegóły na dole postu.
Odcinek 1 - kalif
woopsWitam w dzisiejszym 1 odcinku przeprowadzę wywiad z "szefem wszystkich szefów" czyli kalifem, cześć kalif
kalifwitam
woopswięc na początku coś z serii "banałki" , skąd pomysł stworzenia forum ?
kalifbyło to tak dwno że już nie pamiętam, ale na pewno jako komponent strony o amatorskiej drużynie piłkarskiej.
woopsAha. Czy ktoś ci w stworzeniu tego forum pomagał ?
kaliftworzyliśmy go razem z Czeskim, tj zajmowałem sie forum od strony technicznej, Czeski merytorycznej
woopsA czy Czeski nie protestował że on jest moderatorem a ty administratorem a razem tworzyliście serwis ?
kalifNie rozumiem pytania Sam robiłem strone, założyłem forum na stronie oferującej darmowe komponenty, a Czeski pomógł w uszeregowaniu działów, później dopinaliśmy razem regulamin i tyle.
woopsaha rozumiem, myślałem że jako przyjaciele razem pociliście się nad stworzeniem forum , teraz możę trochę poruszę to co userzy będą chcieli wiedzieć najwięcej, wybacz że jestem wścipski niczym Miecugow ale jak twoje sprawy sercowe ?
kalifsprawy sercowe? dosłownie czy w przenośni?
woopsbardzo dosłownie
kalifw porządku. Na serce nie narzekam.
woopsbardzo dosłowna odpowiedź. A teraz w przenośni
kalifteż w porządku, w lato bede szczęśliwym mężem
woopsMoje gratulacje , wracając do tematu forum - Jaki okres był dla was najgorszy ?
kalifdzięki. na pewno było kilka, teraz już nie pamiętam. Pamiętam zmianę serwera i zgubienie postów, całonocne ślęczenie i wgrywanie bazy danych. A z takich ostatnich atak botów, dziennie rejestrowało się tego bardzo dużo i trzeba było bez przerwy usuwać posty.
woopsFaktycznie boty to wielki problem. Masz może użytkowników których lubisz bardziej, i tych których lubisz mniej.
kalifPewnie, chyba jak każdy.
woopsMożesz nam przybliżyć swoich ulubionych userów ... i tych których lubisz mniej ?
kalifNie bede nikogo wymieniał z nazwy bo jeszcze o kimś zapomne... Userzy których cenię to Ci którzy wnoszą swój wkład w forum, piszą ciekawe wypowiedzi.
woopsTak z innej beczki, szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ?
kalifdo połowy pełna!
woopsChciałbym już powiedzieć "I tym optymistycznym akcentem zakończę wywiad" ale jednak zapytam : Grubyz, red devil, Tofciu / Możesz wybrać tylko jeden wariant
kalifpostawię między nimi znak równości
woopsDobrze niech już ci będzie - Dziękuję , mam nadzieję że użytkownicy dowiedzą się o tobie jak i o sprawach forum nieco więcej. Jeszcze raz wielkie dzięki
kalifRównież dzięki
Myślę że dowiedzieliście się troche o kalifie i o forum więcej , następny wywiad przeprowadzi Cheldro a będzie to wywiad z najprzystojniejszym, najiteligentniejszym, najszczerszym, najmilszym, najuczciwszym, najwrażliwszym , userem tego też forum czyli z ... woopsem !
Pytania które chcecie skierować do mnie wysyłajcie na pw do Cheldro, ten zada mi je w naszym wywiadzie nie podając które pytanie jest kogo.
Dziękuję kalifowi i zachęcam do czytania, pozdrawiam ! |
| Ostatnio zmieniony przez woops 2008-01-28, 22:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kubica
Reprezentant Polski /////////

|
Wysłany: 2008-01-28, 21:59
|
|
|
Świetny wywiad, mądre pytania i odpowiedzi W ogóle dobry pomysł na te wywiady |
_________________ Proud to be RED
You'll Never Walk Alone... |
|
|
|
 |
duda6
Senior Av by woops

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:18
|
|
|
| Wszystko narazie spoko tylko mam jedno pytanie czy The woops Show będzie kontynuowane?? |

|
|
|
|
 |
woops

|
Wysłany: 2008-01-28, 22:24
|
|
|
| duda6 napisał/a: | | The woops Show będzie kontynuowane?? |
Niestety duda, ale de aps szoł wszyscy olali szczerze mówiąc, było tyle czytelników, jak poprosiłem o pomoc raptowanie wszystko ucichło, a bo ten czasu nie ma, a bo ten wyjeżdża itd. mówię ci że codziennie artykuł to "ZA DUŻO !" muszę najpierw napisać na kartce żeby zobaczyć czy nie nawaliłęm byków i czy jest poprawnie stylowo, a potem po jakiejś godzinie męczenia się z zeszytem muszę wszystko przepisać, a jeszcze dochodzę te wywiady którę muszę obrabiać (Bo chyba nie dam rozmowy z gg) , dla jednej osoby to za dużo, wziąłem kubice ale ten zrobił mnie w jajo najpierw mówiąc że z przyjemnością a potem że nie ma czasu - tyle, apsik szol wróci jak minimum 3 osoby zgłoszą się do pomocy. Narazie cieszmy się z telewizji i że mamy jakość HD bo pilkarze.tv by nam nie poszło |
|
 |
xkubax
Junior mentalny irlandczyk

|
Wysłany: 2008-01-28, 23:44
|
|
|
| jestem nowym uzytkownikiem wiec pytam - co to bylo lub jest "woops show"? co do pomyslu wywiadow z userami to fajna idea |
|
 |
woops

|
Wysłany: 2008-01-29, 08:20
|
|
|
| xkubax napisał/a: | | "woops show"? |
Ah, obumarła gazetka która niestety przeżyła rozpad. |
|
 |
Cheldro
Junior

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2008-01-29, 12:59
|
|
|
Świetny wywiad , czekam na ciebie woops , propozycje pytań do woopsa przesyłajcie mi na pw. Pytania będą anonimowe |
_________________ "Do tego bitu w sufit wali nawet sąsiadka - zamknij babo morde , bo nie znasz się na samplach"
O.S.T.R. - Do tego bitu (Hollyłódź) |
|
|
|
 |
ziomuś
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-01-29, 14:22
|
|
|
Mam klika pytań:
1. Czy te wywiady będą dotyczyć Fify Managera?
2. Czy wywiad będzie przprowadzany przez PW?
3. W jakiej kolejność będą przporwadzane wywiady z userami? |

|
|
|
|
 |
Cheldro
Junior

|
Wysłany: 2008-01-29, 14:33
|
|
|
1.Nie
2.Nie , przez gg
3.W jakiej sobie zażyczy redaktor. |
_________________ "Do tego bitu w sufit wali nawet sąsiadka - zamknij babo morde , bo nie znasz się na samplach"
|
|
|
 |
matczm
Reprezentant Polski

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2008-01-29, 18:10
|
|
|
Świetny wywiad.
Czekam na wywiad w Twoim wykonaniu woops. |
|
 |
Reynevan
Reprezentant Polski Negocjator

|
Wysłany: 2008-01-29, 18:14
|
|
|
| Pomysł Pilkarze.TV bardzo przypadł mi do gustu. Może pojawić się tu wiele ciekawych wywiadów. Mam tylko nadzieję, że będzie to w miarę systematycznie i że nie będzie powtórki z "Woops Show". |
_________________ SiG by woops
 |
|
|
|
 |
woops

|
Wysłany: 2008-01-29, 19:04
|
|
|
| Reynevan napisał/a: | | Mam tylko nadzieję, że będzie to w miarę systematycznie i że nie będzie powtórki z "Woops Show". |
Wywiad nie sprawia tyle problemów i zachodu co woops show, już jutro wywiad z kozakiem czyli ze mną więc "Alloha and C'mon the blues" , wysyłajcie pytania ;p |
|
 |
Cheldro
Junior

|
Wysłany: 2008-01-30, 22:17
|
|
|
No to teraz przyszedł czas na mój wywiad z woopsem !!!!!!!!!!
Cheldro:Witamy w 2 odcinku pilkarze.tv. Dzisiejszym gościem jest woops. Siemanko woopsik!
woops:No cześć Drogba pffuu .. Cheldro
Cheldro:hehe Dobra na początku chciałem sięzapytać jak to się stało , że trafiłeś na pilkarze.net ?
woops:pewnie jak większość userów wpisałem w gógle pe el "forum piłkarskie" No i przyszedłem trochę pospamować, fajna atmosfera to zacząłem częściej odwiedzać
Cheldro:aha Jak wiemy interesujesz się grafiką , masz nawet w tym duże doświadczenie , czy odniosłeś już jakieś sukcesy graficzne w swoim życiu ??
woops:1 miejsce w konkursie na najlepszą ramkę, 1 miejsce w konkursie na najgorszą sygnaturę i avatar, 1 miejsce w AOTWie na nogidokopniapilki.fora.pl które gorąco polecam ! A tak na serio na jednym z największych for graficznych świata (Player Art) zająłem 4 miejsce na 37 osób tracąc do podium 0,5 pkt, też w AOTW'ie na największym polskim serwisie graficznym zająłem 1 miejsce, no i pare osiągnięć na cgfx ale te forum ssie pałe dla arti i gfxw chociaż pewnie nikogo to nie interesuje
Cheldro:raczej tak , a może zdradzisz nam pare swoich sekretów związanych z robieniem prac graficznych ?
woops:Sekrety Laury (A raczej woopsa) można sobie znaleźć w tutorialach, chociaż ja staram się wymyślać własne rzeczy ale zawsze to powtarzam "Najlepszy to ja jestem w ramkach"
Cheldro:To może zostawmy już sprawy graficzne , przejdźmy do piłki nożnej , jakiego piłkarza darzysz największą sympatią i jaki klub wywołuje u ciebie największą ekstazę kiedy kopie futbolówkę ?
woops:rajcują mnie królewscy już od szkraba, może dlatego że mi najbardziej do twarzy pasuje korona ? Najbardziej lubię Raul'a bo wkłada w grę całe serce.
Cheldro:ok , a może powiesz naszym użytkownikom o swoim największym sukcesie i największej kompromitacji życiowej ??
woops:sukcesie ? hmm ... jakieś tam miejsca wspólnie z tobą w naszej jadze i wyjazd do Hiszpanii, kompromitacja ? W zerówce popuściłem
Cheldro:aha czy masz jakichś ulubionych userów , których darzysz dużą sympatią ?
woops:jasne ! matczm i duda ! moje ziomki, codziennie razem od godziny 8 do 19 strugamy sweterki kalifowi , osobiście nie lubię Ducsena bo ma coś do moich kumpli - lepiej z nimi nie zadzierać ! Ponadto lubię Cheldrosa bo gramy sobie w fm'a i jest spoko ziomkiem
Cheldro:aha to teraz czas na tradycyjne pytanie , czy szklanka jest do połowy pełna czy do połowy pusta ?
woops:To zależy od pogody.
woops:Mogę dostać coś do picia ?
Cheldro:nie
woops:szkoda, w takim razie idę przepłukać gardło zimną chlorowaną wodą
Cheldro:ok to teraz czas na pytania od userów ... Pierwszy brzmi "Czy jesteś prawiczkiem ?"
woops:No baa ....
Cheldro:No to teraz 2 pytanie. "Jak minęły urodzinki"
woops:Lajtowo, byłem w knajpce z kolegami / koleżankami i dostałem fajny prezent
Cheldro:No to teraz 3 i jednocześnie ostatnie pytanie i chyba najgłupsze z nich "Czy jesteś za uwolnieniem krasnali ogrodowych ?"
woops:jestem za tym żeby usera który zadał te pytanie piz*nął piorun.
CheldroTeż tak myślę. Na tym zakończymy woopsik, wielkie dzięki za wywiad.
woops:Dziękuję. Pozdrawiam mame.
Następny wywiad będzie przeprowadzony z Kubicą ! |
|
|
|
 |
woops

|
Wysłany: 2008-01-30, 22:32
|
|
|
Yo, lansuje się Brawo dla mnie. |
|
 |
Ducsen
Trener

|
Wysłany: 2008-01-30, 22:36
|
|
|
| Cheldro napisał/a: | | jednocześnie ostatnie pytanie i chyba najgłupsze z nich "Czy jesteś za uwolnieniem krasnali ogrodowych ?" |
Naprawde to bylo az tak zenujace? Wywiad wporzadku poza tym skrytykowaniem tego pytania wszystko ok. |
|
 |
|
|