|
Polska - San Marino |
| Autor |
Wiadomość |
kalif

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 3056 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2009-04-01, 05:58 Polska - San Marino
|
|
|
Już dzisiaj mecz w ramach eliminacji do MŚ z San Marino.
Czy po blamażu z Irlandią Płn nasi reprezentanci odbiją sobie ostatni mecz? Czy z kolei sprawią prima aprillisowy żart?
Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

|
Wysłany: 2009-04-01, 14:19
|
|
|
| Nikt chyba nie przypuszczał, że naszym piłkarzom przyjdzie grać pod presją z takim rywalem. Dla mnie reprezentacja zawsze potrafi zaskoczyć, dlatego ciężko cokolwiek prorokować. Liczy się zwycięstwo i koniec. Przed własną publicznością nie ma zmiłuj. Mam nadzieję, że chłopaki wezmą się do roboty i pozwolą nam choć na chwilę pomyśleć, że mecz w Belfaście był tylko złym snem. |
|
 |
Jaguar
Junior Dorósł

|
Wysłany: 2009-04-01, 16:20
|
|
|
| OK., mecz z Irlandią Północną był katastrofą, ale nie ma siły, wygramy z San Marino. Mam nadzieję też, że piłkarze wynagrodzą kibicom mecz z Irlandczykami i zobaczymy niezłe widowisko i sporo ładnych bramek. Oby. |
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 1439 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2009-04-01, 21:23
|
|
|
| O ten mecz byłem spokojny nawet po porażce z Irlandią Płn. San Marino bądź co bądź to dalej tylko amatorzy. Do przerwy prowadzimy 4-0 tak więc luz (Ja stawiałem na 6-0) |
|
 |
kalif

Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 3056 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2009-04-02, 07:07
|
|
|
No i wygraliśmy odpowiednim wynikiem
Trochę na osłodę po blamażu w Belfaście, chociaż i tak nie rozgrzeszałbym zbyt pochopnie naszej kadry, gdyż wygrać z amatorami to żaden powód do dumy. |
|
|
|
 |
Jaguar
Junior Dorósł

|
Wysłany: 2009-04-02, 16:10
|
|
|
Ale najwyższe zwycięstwo w historii naszego futbolu powodem do dumy jjuż może być Zagraliśmy świetne zawody. Naprawdę miło się oglądało. Szkoda tylko tych straconych wcześniej punktów... Sytuacja w naszej grupie jest teraz bardzo skomplikowana. |
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2009-04-03, 14:19
|
|
|
| Jaguar napisał/a: | | Szkoda tylko tych straconych wcześniej punktów... |
Zwłaszcza, że obydwa spotkania przegraliśmy na własne życzenie, po własnych błędach. Zarówno ze Słowacją, jak i Irlandią Płn. Teraz musimy miec tylko nadzieję, na to, że Słowacja przegra jakiś mecz, a my wszytsko wygramy. Nie będzie to rzeczą prostą, aczkolwiek jak najbardziej wykonalną
A co do meczu. Innego wyniku chyba nie mogliśmy się spodziewać (chociaż niektórzy mówili, że możemy przegrać ), może tylko nie aż tak wysokiego. Świetna współpraca Boguskiego z Lewandowskim, trzeba jednak pamiętać, że to tylko San Marino |
|
|
|
 |
|
|