|
Legia Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
motorniczy
Trampkarz

|
Wysłany: 2008-08-27, 13:50
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=oAqsBYhQafY
Oto film wydany przez FK Moskwa przeciwko Legii. Nawołujący do zjednoczenia się klubów moskiewskich i Zenitu, i przyjsciu na mecz z Legią. Może być zadyma
Zastosowano fragment filmu 1612 . |
|
 |
Pogonifan
Reprezentant Polski Kibic

|
Wysłany: 2008-08-27, 14:12
|
|
|
| Ta reklama/zapowiedź jest tak samo żałosna jak całe ostatnie zachowanie Rosji. Nie wiadomo tylko, czy się śmiać, czy płakać. |
|
 |
losio96
Trampkarz Real,Celtic,Ac Milan

|
Wysłany: 2008-10-27, 15:49
|
|
|
| kadzis86 napisał/a: | | Amica nie wytrzyma tego tępa i do samego końca będzie walczyć o 3 miejsce. A Legia i tak przegra!!!! |
Sorry że stare ... ale co to za dzeiciak ^^ cała wisła nethools |
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

|
Wysłany: 2008-12-06, 23:07
|
|
|
| W ostatnim meczu rundy jesiennej Legia wygrała 3:0 z GKS Bełchatów,runda w wykonaniu Legii całkiem niezła choc początek sezonu nie wskazywał na to żeby Legia była liderem.Z Legii odszedł już Vukovic a szkoda bo rudno będzie go zastąpic , niesety chyba pan Trzeciak do końca nie wiedział co ztracił. Mam nadzieję żę Legia dostała nauczkę i zamiast Hiszpanów z lig okręgowych zaczną uważniej penetrowac krajowy rynek bo w ostatnich latach w zasięgu ręki mieli takich graczy jak Majewski czy Lewandowski jednak na tych piłkarzach zarobią inne kluby . |
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-12-07, 10:47
|
|
|
| A gdzie poszedł Vukovic?? Pamiętam było w miarę głośno jak Legia sprowadziła jakiegoś Hiszpańskiego obrońce nie pamiętam dokładnie z jakiego klubu ale on tam był podstawowym graczem i grał przeciwko najlepszym Barcelonie, Realowi. Kojarzycie o kogo mi chodzi jeśli tak kto to był i czy grywa w pierwszym składzie? |
_________________ Jedno Serce, Jedno Bicie - Stara Dama Ponad Życie
 |
|
|
|
 |
Repta2
Senior

|
Wysłany: 2008-12-07, 11:33
|
|
|
| Chodzi Ci chyba o Descarge z Levante.. on zagrał chyba jeden, może 2 mecze potem chyba kontuzję złapał a głośno o nim było bo ponoć sprzedawał mecze xD |
|
|
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-12-07, 12:56
|
|
|
| O tak o niego. No to rzeczywiście poszalał. A miał być ponoć wzmocnieniem w obronie Legionistów. |
 |
|
|
|
 |
uszol
Reprezentant Polski indywidualista

|
Wysłany: 2008-12-07, 18:30
|
|
|
| forzajuve napisał/a: | | O tak o niego. No to rzeczywiście poszalał. A miał być ponoć wzmocnieniem w obronie Legionistów. |
tak jak Arruabarena,który miał byc wybawieniem dla Legii a tymczasem nawet w Młodej Ekstraklasie znajdują się lepsi. |
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-07, 19:03
|
|
|
| uszol napisał/a: | | tak jak Arruabarena,który miał byc wybawieniem dla Legii a tymczasem nawet w Młodej Ekstraklasie znajdują się lepsi. |
Sprowadzeni Hiszpanie to był wogóle niewypał i Trzeciak wraz z Urbanem popełnili duży błąd licząc tylko i wyłącznie na nich, a zapominając o swoich krajanach. Dwaj panowie zapomnieli chyba, w jakim kraju teraz żyją i pracują, bo zamiast ściągnąć Lewandowskiego, sięgają po piłkarzy, którzy nie mieścili się nawet w kadrach swoich zespołów.
Jako że dziś zakończyła się runda jesienna pozwolę sobie również na parę słów podsumowania. Legia te pół roku może zapisać właściwie na plus. Po nieudanym początku jakoś udało się wskoczyć do czołówki i mieć w miarę spokojną zimę. Jednak jeśli Legia chcę pomyśleć o mistrzostwie musi popracować nad kilkoma rzeczami, m.in. zgraniem drużyny. Choć w pewnych momentach wyglądało to całkiem nieźle, to czasami było tragicznie. |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2008-12-07, 22:41
|
|
|
| Sprowadzenie Hiszpanów było dobrym pomysłem, bo przykład Astiza bardzo się sprawdził. Różnica jest tylko taka, że Ci panowie nie mieli zbyt wielu szans do wykazania swoich umiejętności, a o ich słabych wynikach mówi tylko prasa. Jak jest, to ciężko powiedzieć. Ja jako Warszawiak jestem na każdym meczu Legi, pucharowym i młodej Ekstraklasy i powiem, że jedynie Tito prezentuje się fatalnie. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-07, 23:02
|
|
|
| Żelek napisał/a: | | i powiem, że jedynie Tito prezentuje się fatalnie. |
To w takim razie dlaczego żaden z nich, oczywiście oprócz Astiza nie łapie się do podstawowej jedenastki? Dla niektórych nawet Młoda Ekstraklasa to za wysokie progi... |
|
|
|
 |
Żelek
Trener av by .wps

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2008-12-09, 17:46
|
|
|
| Kwestia czasu. Nie prezentują nieziemskiej formy, ale moim zdaniem, gdyby "Arru" częściej trafiał do siatki bez wątpienia grałby w podstawowej jedenastce. Niestety, nie potrafi się odblokować i wchodzi jedynie na końcówki. |
_________________ Masz coś do mnie? Wal śmiało! Pisz PW.
 |
|
|
|
 |
forzajuve
Senior

|
Wysłany: 2008-12-19, 11:28
|
|
|
| Cytat: | Tomasz Jarzębowski będzie od 1 stycznia 2009 roku piłkarzem Legii Warszawa. Zawodnik związał się ze stołecznym klubem półtorarocznym kontraktem - poinformował serwis legia.com.
Jarzębowski jest trzecim, po Marcinie Smolińskim i Piotrze Rockim warszawiakiem w kadrze Legii. Były reprezentant Polski jest wychowankiem zespołu z Łazienkowskiej, w którego barwach występował w latach 1998 - 2005. W tym czasie wywalczył tytuł Mistrza Polski i Puchar Ligi. |
|
 |
|
|
|
 |
El Nino
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2008-12-19, 18:10
|
|
|
| Transfer był przesądzony już praktycznie od kilku tygodni, właściwie czekano tylko na podpis. Solidne wzmocnienie Legii, natomiast poważne osłabienie GKS-u, wobec i tak już poważnych problemów kadrowych. |
|
|
|
 |
Wilk Stepowy
Emerytowany Anioł

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2009-01-28, 15:08
|
|
|
Na legia.com podali, że Wawrzyniak przechodzi do Panathinaikosu... Jakoś nie mogę w to uwierzyć... Czeski pewnie znów mnie nazwie pesymistą, ale uważam, że to za wysokie progi dla Jakuba. |
|
|
|
 |
|
|