Przesunięty przez: Tofciu#10 2007-07-30, 22:26 |
Skąd się wzięły i co oznaczają wasze avatary?? |
| Mój avatar jest: |
| moim dziełem |
|
17% |
[ 7 ] |
| znalazłem w necie |
|
75% |
[ 30 ] |
| znajomy mi zrobił |
|
7% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 40 |
| Wszystkich Głosów: 40 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tofciu#10
Prezes

|
Wysłany: 2006-09-01, 02:47 Skąd się wzięły i co oznaczają wasze avatary??
|
|
|
Temat cieszy się dużym powodzeniem na JP. Postanowilem wiec zalozyc go tutaj. Piszcie, co przedstawiaja wasze avatary, skad sie wziely i cala historie z nimi zwiazana .
Moze ja zaczne:
Moj avatar przedstawia herb Juventusu, mojego ukochanego klubu. Tego GIFa znalazlem w necie i tak juz zostal...Musicie przyznac, ze jest sliczny??!!
A co do tytulu uzytkownika, to JUVE Per Sempre, czyli Juve na zawsze, jakby kto wloskiego nie znal .
Czekam na wasze odpowiedzi...
PZDR |
_________________ Av & Sig by Kubica
 |
|
|
|
 |
Ziemniak201
Senior

|
Wysłany: 2006-09-01, 10:37
|
|
|
| Ja sam zrobiłem sobie avatar i na nim jest zdjęcie mojego ulubionego piłkarza Legii Łukasza Fabiańskiego |
|
 |
dobel7
Junior

|
Wysłany: 2006-09-01, 11:32
|
|
|
Ja sciagnalem z netu avatar z logo mojego ukochanego klubu (co prawda futsalowego) HOLIDAY CHOJNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zapomnialem pod nim dac napis HEJ HEJ HOLIDAY!!!!!!!!!!!!(TRADYCYJNA PRZYSPIEWKA KIBICOW NA MECZU)Trzeba bedzie kiedys zrobic edycje avatara |
|
|
|
 |
Czeski_
Wice administrator

|
Wysłany: 2006-09-01, 11:42
|
|
|
Godło Polski.
Godło Polski jest określone w art. 28. ust. 1 Konstytucji z 1997 r.: Godłem Rzeczypospolitej Polskiej jest wizerunek orła białego w koronie w czerwonym polu. Jego aktualny, ustawowy wygląd to: biały, jednogłowy orzeł w złotej koronie, ze złotymi szponami i dziobem, zwrócony w prawo (czyli na zachód) na czerwonym tle.
Według popularnej legendy, założyciel państwa Polan Lech, podczas postoju w okolicach Poznania ujrzał pod wieczór sporych rozmiarów gniazdo na drzewie. Znajdował się w nim biały orzeł z dwoma pisklętami. Gdy Lech przyglądał się mu, orzeł rozpostarł skrzydła na tle nieba czerwonego od zachodzącego słońca. Lech zachwycił się, postanowił tam osiąść, umieścił orła w swym herbie, a miejsce na pamiątkę nazwał Gniezdnem od słowa gniazdo.
Legenda ta stanowi aluzję do podania o założeniu Rzymu przez Romulusa i Remusa. Jej elementem jest auspicjum, starożytny rytuał wnioskowania z lotu ptaków drapieżnych (np. orła) o aprobacie bogów dla podjętych zamierzeń.
Mniej romantyczna wersja zakłada, że Polanie mogli przyjąć emblemat orła jako symbol mocy wzorując się na cesarstwie rzymskim (od którego symbol orła przejęło wiele europejskich państw).
Więcej informacji : wikipedia.pl |
|
 |
domi_wronia
Senior Kanonierka

|
Wysłany: 2006-09-01, 12:03
|
|
|
Mój avatar (jak widać) przedstawia emotkę, która wręcz kocha grać w piłkę nożną. Można powiedzieć, że jest moim odzwierciedleniem A znalazłam ją na ściągniętym programie z kursorami, tapetkami i emotikonkami - Smiley Central. Polecam |
_________________ |We will always fight for victory and play with all our might|
 |
|
|
|
 |
Kubica
Reprezentant Polski /////////

|
Wysłany: 2007-08-04, 22:18
|
|
|
Mój av przedstawia mojego idola i ja tego avka stworzyłem |
_________________ Proud to be RED
You'll Never Walk Alone... |
|
|
|
 |
GruByZ
Prezes El.! DGS...

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 2007-08-04, 22:21
|
|
|
| Mój av przedstawia jednego z moich ulubionych piłkarzy, został przerobiony przez grafika i prezentuje się fajnie, i teraz mam go na swoim panelu kontrolnym. |
_________________ "El Barça juega de puta madre" |
|
|
|
 |
belek12
Junior Visca el Barça

|
Wysłany: 2007-08-04, 22:25
|
|
|
| Mój avek dotyczy stadionu mojej ulubionej drużyny, a szczegolnie 50-lecia Camp Nou. Znalazlem w necie nowa koszulke Barcy, wycialem herb i to wszystko. |
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=dz9uDJcUsW4 |
|
|
|
 |
ziomuś
Reprezentant Polski

|
Wysłany: 2007-08-27, 13:25
|
|
|
| Mój avatar przedstawia trzymającego kciuki Murinho znalazłem go na necie. |
|
|
|
 |
Leonardo
Znicz zgasł..

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 2007-08-27, 14:29
|
|
|
a mój przedstawia jednego z najlepszych piłkarzy grających dawniej w barwach Milanu.
Marco van Bastena |
_________________ My, trenerzy wiemy, że w piłce, kiedy drużynie nie idzie, to jest nasza wina, a kiedy wygrywa, to zasługa dobrze dysponowanych piłkarzy. - Carlo Ancelotti |
|
|
|
 |
Bugaj
Trener Avek by woops

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2007-08-27, 15:03
|
|
|
Mój przedstawia "karykaturę" rodziny Beckhamów ze świetnego programu opartego na skeczach ważnych osobistości na Wyspach i nie tylko, czyli 2DTV. W tym odcinkowym programie wyśmiewane są wszystkie minusy znanych osobistości. Victoria przedstawiana jest jako tyczka, ze względu na jej "diety". David przedstawiany jest jako piłkarz zagubiony, który po własnym domu jeździ samochodem, bo jest on aż tak wielki. Inny wątek piłkarski to Sven-Goran Ericsson (prowadzący wcześniej Anglików) i Rooney, przedstawiany jako (człeko-goryl). Wszystko to wymyślane jest na podstawie "docinek" angielskich pismaków. Nie jestem fanem Beckhama, tylko po prostu uwielbiam ten serial i znalazłem w necie taki właśnie obrazek, dotyczący wątku piłkarskiego. |
|
 |
Reynevan
Reprezentant Polski Negocjator

|
Wysłany: 2007-11-16, 16:17
|
|
|
Swój avatar znalazłem w necie. Moim ulubionym piłkarzem jest Ruud van Nistelrooy, więc on widnieje na tym "obrazku" |
_________________ SiG by woops
 |
|
|
|
 |
nowot
Trener

|
Wysłany: 2007-11-16, 17:32
|
|
|
A ja go mam z myślą o kochanej Polonii Bytom |
_________________ Mecz to Święta rzecz !
 |
|
|
|
 |
Marcos
Trampkarz

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 2007-11-16, 21:29
|
|
|
| Swój avatar znalazlem w necie z pilkarzami Chelsea której kibicuję |
|
 |
Paula
Junior Hłe hłe hłe.

|
Wysłany: 2007-11-25, 16:03
|
|
|
Mój avatar przedstawia Radosława Sobolewskiego. Radek jest - według mnie - najoryginalniejszym polskim piłkarzem. Imponuje mi walecznością, zamiłowaniem do ostrej gry i charakterem. Avatar ten jest takim jakby hołdem, który składam Sobolowi.
Zrobiłam go sama. |
_________________ ‘Love me or loathe me, I always work for the team’.
Jan Vennegoor of Hesselink |
|
|
|
 |
|
|